Дистанционно запалване?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Дистанционно запалване?
Прерових целия раздел Е46 и не намерих тема свързана с допълнителен модул за дистанционно запалване на двигателя.
На Опела си имах допълнително дистанционно което ми служеше да запаля колата от разстояние (ако съм в кафе или вкъщи) за да загрее докато потегля...
Разбира се има някой условности като например:
1. Ако е с ръчни скорости - да бъде на нулева предавка за да не стане фал
2. Ако е с автоматични скорости - най добре защото винаги е на паркинг
3. При запален от разстояние и работещ двигател вратите са заключени и габаритите се включват автоматично.
Някой да е глезил своята каляска с подобни нещица и имате ли инфо дали е възможно да се направи?
На Опела си имах допълнително дистанционно което ми служеше да запаля колата от разстояние (ако съм в кафе или вкъщи) за да загрее докато потегля...
Разбира се има някой условности като например:
1. Ако е с ръчни скорости - да бъде на нулева предавка за да не стане фал

2. Ако е с автоматични скорости - най добре защото винаги е на паркинг

3. При запален от разстояние и работещ двигател вратите са заключени и габаритите се включват автоматично.
Някой да е глезил своята каляска с подобни нещица и имате ли инфо дали е възможно да се направи?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
възможно е ... алармаджиите го правят
обаче по-добре я забрави тия "екстра", че някой ще те издебне как я палиш и че останеш с дистанционо само ...
едни заключени врати няма да спрат никой при работеща кола
обаче по-добре я забрави тия "екстра", че някой ще те издебне как я палиш и че останеш с дистанционо само ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Sharo написа:възможно е ... алармаджиите го правят
Да така е ама ти пък няма чак да седиш половин час у вас докато ти работи колата....имаше един от моя квартал с опел омега 2000 модела ии той имаше такава екстра...виждал съм да я пали само като излиза от входа обаче...а бе когато му е пред погледна тогава я палеше...
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
Facheff написа:Sharo написа:възможно е ... алармаджиите го правят
Да така е ама ти пък няма чак да седиш половин час у вас докато ти работи колата....имаше един от моя квартал с опел омега 2000 модела ии той имаше такава екстра...виждал съм да я пали само като излиза от входа обаче...а бе когато му е пред погледна тогава я палеше...
Да то това е и идеята....обаче като се замисля по надълбочко изниква въпроса как се елиминира имобилайзера защото доколкото знам той на повечето модели е вграден в ключа...

- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Единият от оригиналните ключове остава вътре в тая система за запалването и по този начин имобилайзера си е ок.
Слагахме на едно Митсубиши и беше точно по този начин...
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
PUTER написа:Единият от оригиналните ключове остава вътре в тая система за запалването и по този начин имобилайзера си е ок.
Да но това означава, че имобилайзера ти е постоянно деактивиран което както каза Наско не е оферта.
9 мнения
• Страница 1 от 1