Е46 м3 десняк струва ли си?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Re: Е46 м3 десняк струва ли си?

Мнение от rve » 11 Сеп 2020, 11:36

ogata написа:Не знам кво се прихласвате.
360 коня умалят точно за 10 дена. Остават само разходите след тва :winky:

Ей тая вечер подкарах десняка донор. И ко :mhihi:
Боцкаш си смг-то, даваш си му газ, ама то си малее на тоя тон и 700.

Верно, съска, пръска там тая генерация. Плашат се бабите, ама не му ли налееш още едни 200 магарета да зачешеш петстотинтака, става само за мерене на пишки у форума , кой къде и кви О-Р-И-Г-И-Н-А-Л-Н-И .... повтарям !!! ОООРИИИГИИИНААААЛНИИИ м баджове има :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да не говорим, че автомобилната индустрия за едни 15тина години е претърпяла некво развитие. е46 м3 с 150м/с робота може да е била бърза кола около 2005та.
Днеска един даунсайз с адекватни турбини и незнам си колко степенен автомат или робот, може да ви прави да си барате ушите, па иди после обяснявай, че той бил заключен на 250 км/ч па ти вървиш до 300, та само да го хванеш на магистралата, глей кво ще го правиш ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тея коли хората ги изхвърлиха още преди 7-8 години. Сега в момента имат стойност само за разни гъдел проекти и зимни занимавки.
е46 м3 никога няма да има паричната стойност, която в момента има едно бмв м произведено през 80те или в началото на 90те, освен ако не е CSL. Оригинален. И оригинално с ляв волан :mhihi: .

Аз пък странно защо съм с впечатлението, че то точно тия с 500-те плюс магарета нещо все не им отърва и все се напъват да мерят неясно какво :mhihi:

За последните 15 години авотомобилната индустрия или поне БМВ претърпя тотален регрес. Тия даунсайз пластмасови боклуци дето вътре и вън са като дялани с теслата, имат повече инхалатори отколкото цилиндри и по-често им сменят двигателите отколкото маслото изобщо не ми ги и споменавай. Покрай такава шитня не ща и да минавам по тротоара, камо ли да карам, ако ще и да ме прескача на магистралата.

Викаш Е46 М3 го изхвърлиха преди 7-8 години. У нас вероятно да, но то пък БГ е наистина най-меродавният пазар ... :maad: . Поинтересувай се отвъд Голямата вода какво положението :winky: А по отношение на стойността в наши дни препоръчвам бърза справка в mobile.de. Конкретно колите на около и под 100к км в Германия. Моята я взех от частно лице от там преди 10 години за 20к евра, в момента кола със същия профил е 2-2.2 пъти тея пари.

Една кола трябва да дава комплексно усещане като й седнеш зад волана. М3-ката на мен поне много ми е паснала като евридейка, с която както съм обиколил Европа в пълен комфорт, така и съм се потил като прасе на писта. А това колко била бърза или бавна е супер относително. Ако робуваш на некви цифри и хронометри сигурно ще ти е бавна, но то пък за къде да се бърза толкова :driving:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 11 Сеп 2020, 12:27

Всички сте прави реално. Разликите идват от това кой какво търси от колата :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 11 Сеп 2020, 13:01

Наистина е така. Всеки си има мнение и повечето доводи са смислени все пак. Поне темата не отиде на майната си.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от swetlioo » 12 Сеп 2020, 17:35

Авторът се регистрира, пусна си темата и напусна дискусията...

Поне да има какво да се обсъжда.
По темата:

https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... portno-bmw

Предишна

Назад към E46