Е46 м3 десняк струва ли си?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: Е46 м3 десняк струва ли си?
ogata написа:Не знам кво се прихласвате.
360 коня умалят точно за 10 дена. Остават само разходите след тва![]()
Ей тая вечер подкарах десняка донор. И ко![]()
Боцкаш си смг-то, даваш си му газ, ама то си малее на тоя тон и 700.
Верно, съска, пръска там тая генерация. Плашат се бабите, ама не му ли налееш още едни 200 магарета да зачешеш петстотинтака, става само за мерене на пишки у форума , кой къде и кви О-Р-И-Г-И-Н-А-Л-Н-И .... повтарям !!! ОООРИИИГИИИНААААЛНИИИ м баджове има![]()
![]()
![]()
Да не говорим, че автомобилната индустрия за едни 15тина години е претърпяла некво развитие. е46 м3 с 150м/с робота може да е била бърза кола около 2005та.
Днеска един даунсайз с адекватни турбини и незнам си колко степенен автомат или робот, може да ви прави да си барате ушите, па иди после обяснявай, че той бил заключен на 250 км/ч па ти вървиш до 300, та само да го хванеш на магистралата, глей кво ще го правиш ...![]()
![]()
Тея коли хората ги изхвърлиха още преди 7-8 години. Сега в момента имат стойност само за разни гъдел проекти и зимни занимавки.
е46 м3 никога няма да има паричната стойност, която в момента има едно бмв м произведено през 80те или в началото на 90те, освен ако не е CSL. Оригинален. И оригинално с ляв волан.
Аз пък странно защо съм с впечатлението, че то точно тия с 500-те плюс магарета нещо все не им отърва и все се напъват да мерят неясно какво

За последните 15 години авотомобилната индустрия или поне БМВ претърпя тотален регрес. Тия даунсайз пластмасови боклуци дето вътре и вън са като дялани с теслата, имат повече инхалатори отколкото цилиндри и по-често им сменят двигателите отколкото маслото изобщо не ми ги и споменавай. Покрай такава шитня не ща и да минавам по тротоара, камо ли да карам, ако ще и да ме прескача на магистралата.
Викаш Е46 М3 го изхвърлиха преди 7-8 години. У нас вероятно да, но то пък БГ е наистина най-меродавният пазар ...

Една кола трябва да дава комплексно усещане като й седнеш зад волана. М3-ката на мен поне много ми е паснала като евридейка, с която както съм обиколил Европа в пълен комфорт, така и съм се потил като прасе на писта. А това колко била бърза или бавна е супер относително. Ако робуваш на некви цифри и хронометри сигурно ще ти е бавна, но то пък за къде да се бърза толкова

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Всички сте прави реално. Разликите идват от това кой какво търси от колата 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Наистина е така. Всеки си има мнение и повечето доводи са смислени все пак. Поне темата не отиде на майната си.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Авторът се регистрира, пусна си темата и напусна дискусията...
Поне да има какво да се обсъжда.
По темата:
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... portno-bmw
Поне да има какво да се обсъжда.
По темата:
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... portno-bmw
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3