Разбит външен шарнир
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Разбит външен шарнир
Здравейте колеги. От няколко дни ми се разтропа предницата и се оказа, че външният шарнир (късия) на единия носач се е разбил. Преди 1г. ги бях сменил носачите, но както и очаквах не изкараха и 20 000км. Та сега ще си рециклирам старите. Вчера ги занесох на майстора и до края на седмицата ще се готови.
Оказа се обаче, че в петък ми се налага да пътувам и ми трябва колата. Въпроса ми е - дали ще е проблем да карам така колата?
Не знам точно как е захванат шарнира към самия носач, но дали има голяма вероятност да падне в движение и да стане беля?
Шарнира е като цяло разбит доста. Не тропаше кой знае колко, но преди дни смених и накрайниците и стенда отиде на вятъра о момента тропа на всяка една неравност.
По принцип не рискувам никога с такива неща, но просто в момента се налага...
Благодаряа
Оказа се обаче, че в петък ми се налага да пътувам и ми трябва колата. Въпроса ми е - дали ще е проблем да карам така колата?
Не знам точно как е захванат шарнира към самия носач, но дали има голяма вероятност да падне в движение и да стане беля?
Шарнира е като цяло разбит доста. Не тропаше кой знае колко, но преди дни смених и накрайниците и стенда отиде на вятъра о момента тропа на всяка една неравност.
По принцип не рискувам никога с такива неща, но просто в момента се налага...
Благодаряа

- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Re: Разбит външен шарнир
Не бих шофирал така, дори и да ми се налага. Хващай някой автобус и не се занимавай с глупости.
Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
- virtualchild
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 LCI 530xd / E46 330xda M57N
- Мечтае да кара: по-малко на пътна помощ
- Детайли за колата: +VRPerformance+eco-tuning auto+ново BMW X5 турбо
Re: Разбит външен шарнир
И гумите ще прецакаш необратимо ако караш така...
3 мнения
• Страница 1 от 1