проблем с въздуховодите(парно)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- plastic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kakvoto nabaria
- Мечтае да кара: samolet :P
- Детайли за колата: super traktor 320d
проблем с въздуховодите(парно)
Здравейте колеги
Другата седмица почивам и искам да си оправа проблема с парното понеже централните въздуховоди духат студено, а на стъклата и и краката духат топло.Първоначално реших че е пак плапана на парното и реших да го оправя. Свалих за почистване с водна шкурка 4000(клапана е единчен за еднозонов климатик) но ми се скъса болт.Отидох да си търся втора ръка от там не ми продадоха понеже ми казаха че не това проблема.Като се замисля предния път при смяната с друг не духаше никаде топло.Ще съм ви благодарен ако ме насочите къде е точно проблема.

Re: проблем с въздуховодите(парно)
Може да звучи глупаво, но в средата между духалките имаш врътка за топло/студено на средните, в какво положение е?
Ако не е от това, остава клапа за насочване на потока да е счупена/забила на студено.
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
Ако не е от това, остава клапа за насочване на потока да е счупена/забила на студено.
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: проблем с въздуховодите(парно)
Разбира се че ще те насоча, ползвай търсачката, за проблема е писано толкова много, че няма накъде повече...
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

3 мнения
• Страница 1 от 1