Колеги, изби ми тройника за антифриза на блока.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Колеги, изби ми тройника за антифриза на блока.
Спукал се е на три места по дължина и пръска към алтернатора...
Както си карах след работа и ми замириса на антифриз, светна лампата на таблото за двигател.... Спрях и то пара от под капака. И видях кое е.
Доливах вода и се прибрах.... -мислех да го омотая с нещо или лепя за временно но
Кофтито е че бих искал да оправя колата до понеделник. А няма да мога сам. Вероятно трябва да се разглабя даста докато се стигна до него... Дайте идея къде събота и неделя работи сервиз в София, Надежда ,Люлин.
Както си карах след работа и ми замириса на антифриз, светна лампата на таблото за двигател.... Спрях и то пара от под капака. И видях кое е.
Доливах вода и се прибрах.... -мислех да го омотая с нещо или лепя за временно но
Кофтито е че бих искал да оправя колата до понеделник. А няма да мога сам. Вероятно трябва да се разглабя даста докато се стигна до него... Дайте идея къде събота и неделя работи сервиз в София, Надежда ,Люлин.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
Re: Колеги, изби ми тройника за антифриза на блока.
Колега, тройника щом е избил може и гарнитура да е духнала. При мене беше така, изби тройника смених го запалих колата и изби вода от радиатора. Филмът беше голям после. Така че не бързай и я огледай добре.
Няма начин да няма начин
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Засега е добре, след смяна на тройника. Беше се пукнал по дължина.... , -все пак е стар. Да се надяваме че е само от него бил проблема.
Благодаря на всички отзовали се.
Благодаря на всички отзовали се.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- plamen-patzo
- Потребител
-
- Кара: e46-316i
И аз съм сменял този тройник. Той също е слабо място на водната система както и този зад блока - просто с годините се разпадат. Аз си го смених сам - малко е врътка, но не чак толкова трудно. Аз махнах само алтернатора и въздушния филтър с кутията. На клипчета гледах да разкачат доста неща, но не е необходимо.
4 мнения
• Страница 1 от 1