Проблем с плафоните ПОМОЩ!!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Гаражна е36-ца..!
Мечтае да кара: Е36 без забележка..
Детайли за колата: Италиянска мадама родена през '93

Проблем с плафоните ПОМОЩ!!!!

Мнение от ricky » 21 Ное 2019, 14:36

Здравейте, та проблема е следния... Плафоните сигурно са сменяни, защото са кристални (мисля си че това не им е фабричния вид). Колата като я купих задния плафон, при отворена врата само присветкаше и след време престана изобщо да свети... Предния нямаше проблеми никакви, но онзи ден като отворих шофьорската врата за да сляза, плафона светна и веднага след това изгасна, дадох на контакт, върнах ключа и пак светна и веднага изгасна.. натискам главния бутон, но плафона не реагира въобще. Крушките са лед светлина. Мислех си да проверя бушоните, но след като светва и гасне мисля че не е в бушоните проблема... Ако някой се е сблъквал с този проблем, моля да ми даде насока откъде да започна, благодаря :bowdown:
Големите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат случки, а малките умове обсъждат хора..!
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: Проблем с плафоните ПОМОЩ!!!!

Мнение от Lenco » 21 Ное 2019, 16:48

Пробвай с нормални крушки.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 21 Ное 2019, 18:18

Това е стандартен проблем - студени спойки. Свали го и презапои спойките и ще си ок.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Гаражна е36-ца..!
Мечтае да кара: Е36 без забележка..
Детайли за колата: Италиянска мадама родена през '93

Мнение от ricky » 23 Ное 2019, 11:50

Проблема се оказа във крушките. Сложих нормални и всичко вече е наред. С тия " тунинги " само си усложняване живота...
Големите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат случки, а малките умове обсъждат хора..!
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E39 M5

Мнение от h0r4ex » 12 Дек 2019, 19:53

ricky написа:Проблема се оказа във крушките. Сложих нормални и всичко вече е наред. С тия " тунинги " само си усложняване живота...

Ппц не знам как си усложняват живота. Когато един лед започне на пресветка това е индикация, че ще изгори в скоро време. А няма да ти кажа как тия обикновенните греят и ако стойш продължително плафона става един градуси... и нямат никаква индикация за изгаряне. Това е желание по-скоро на човека. Мен лично не ме кефи леда, но и много ме дразни, че загравя обикновената крушка
Bayerische Motoren Werke AG
Е46 '02 320D
E61 '08 525D

Назад към E46