Заводска аларма при E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- DanielXS
- Потребител
-
- Кара: E46 330D
- Мечтае да кара: E92 M3
Заводска аларма при E46
Здравейте, колеги, решил съм да слагам OEM аларма, понеже сегашната афтърмаркет ми създава много ядове и имам няколко въпроса. Къде седи алармата на колите които са излезнали от завода с тази екстра? Има ли някаква разлика преди и след фейслифта? Като изключим огледалото с лампичката и кутията за обемния датчик, които вече имам, какво друго ще ми трябва? Коли на части с аларма колко щеш, но като взимам нещо искам поне да знам че ще стане на моята. Колата е 330d 2002ра г. ако е от значение.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Заводска аларма при E46
Хубаво си решил, но другия път преди да решиш да отвориш нова тема, порови във старите.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=218681
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=218681
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- DanielXS
- Потребител
-
- Кара: E46 330D
- Мечтае да кара: E92 M3
ivanski_2 написа:Хубаво си решил, но другия път преди да решиш да отвориш нова тема, порови във старите.
viewtopic.php?f=34&t=218681
Мерси за линка колега и си прав, трябваше да потърся, но бързах просто и не се съобразих, ще гледам следващия път да ползвам търсачката.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
ivanski_2 написа:Хубаво си решил, но другия път преди да решиш да отвориш нова тема, порови във старите.
viewtopic.php?f=34&t=218681

4 мнения
• Страница 1 от 1