Свети ABS лампата при изгасен двигател / 320d 150к.с
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Свети ABS лампата при изгасен двигател / 320d 150к.с
Здравейте колеги,
тази сутрин като се качих в колата забелязах, че свети лампата на ABS, а не бях дал на контакт дори. След като запалих, лампата изгасна. По време на каране обаче, от време на време същата лампа мигаше даже и когато не натисках изобщо спирачката. Този проблем се появява един месец след смяна на ABS/ASC модул който не работеше правилно. Да отбележа, че сега само светва лампата на ABS-a, а преди смяната на модула светеха също така триъгълника и на ръчната. Имате ли идея от какво може да се получава?
Благодаря Ви!
тази сутрин като се качих в колата забелязах, че свети лампата на ABS, а не бях дал на контакт дори. След като запалих, лампата изгасна. По време на каране обаче, от време на време същата лампа мигаше даже и когато не натисках изобщо спирачката. Този проблем се появява един месец след смяна на ABS/ASC модул който не работеше правилно. Да отбележа, че сега само светва лампата на ABS-a, а преди смяната на модула светеха също така триъгълника и на ръчната. Имате ли идея от какво може да се получава?
Благодаря Ви!
Последна промяна laky_98 на 13 Авг 2019, 13:47, променена общо 1 път
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Свети ABS лампата при изгасен двигател / 320d 150к.с
След смяната сменен ли е vin-а? Закачи го на диагностика там ще каже какво му е, но според мен просто модула не е адаптиран/доадаптиран.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Re: Свети ABS лампата при изгасен двигател / 320d 150к.с
До колкото разбрах, модула беше адаптиран. Интересното е, че почна да дава този проблем един месец след смяната. До преди това си карах без грешки с новия модул
3 мнения
• Страница 1 от 1