BMW E46 320i 150 коня трудно пали когато е студена
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
BMW E46 320i 150 коня трудно пали когато е студена
Колеги моля за малко помощ и акъл..
Колата ми трудно пали когато е студена и когато е студено навън.. На диагностиката показва че сондите работят едвам едвам... Но когато колата загрее си влизат в норма и няма ядове .. на газ като е сондите си бачкат супер... Някакви идеи от какво може да е
Отчаях се вече .. какво ли не сменихме : свещи, дюзи чистих, бубините са наред.. диса клапа смених и вече не знам ..
Колата ми трудно пали когато е студена и когато е студено навън.. На диагностиката показва че сондите работят едвам едвам... Но когато колата загрее си влизат в норма и няма ядове .. на газ като е сондите си бачкат супер... Някакви идеи от какво може да е

- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
Re: BMW E46 320i 150 коня трудно пали когато е студена
pa4o3 написа:Колеги моля за малко помощ и акъл..
Колата ми трудно пали когато е студена и когато е студено навън.. На диагностиката показва че сондите работят едвам едвам... Но когато колата загрее си влизат в норма и няма ядове .. на газ като е сондите си бачкат супер... Някакви идеи от какво може да еОтчаях се вече .. какво ли не сменихме : свещи, дюзи чистих, бубините са наред.. диса клапа смених и вече не знам ..
Премери компресията на цилиндрите
Ще ги премерим.. едни колеги от форума имат подобнен проблем и се оказало газовия клапан че испуска и дави двигателя
- genuine
- Потребител
-
- Кара: E70 3.5d
Здравей, има ли развитие по темата?
Кефа цена няма!!! 

Здравейте.. подобрение по въпроса няма... сменихме датчик колянов вал защото четох че и от него може да е проблема и сега ми остана да сменя температурния датчик който е отзад до 6-ти цилиндър защото гледам доста хора имат същия проблем с трудно палене когато е студена и са го сменили и всичко се е оправило ... Надявам се вече да е от това иначе ще си я карам така 

5 мнения
• Страница 1 от 1