Проблем с перката на радиатора?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с перката на радиатора?
Здравейте колеги днеска снимах перката и изнамерих номера интересно е че в raloem, bmwfans i darucar не я намирам в google написах номера и ми я изкара ето и линк с перката http://data.bmrparts.com/bmwparts/BMW_C ... ssion.html
номера е 17117510086
интересно ми е тази перка като няма това упръвление от къде взема сигнал да си мени скоростите аз съм я чувал като се усилва и намаля.
Ако това упръвление е на друго място не на перката един ден ако трябва да я сменям трябва да търся същата или мога да сложа тази с упръвление на перката. Някой ако може да ми обясни ще съм благодарен защото много ме човърка каква е тази перка без упръвление .
Ето и снимките на моята не че се вижда много но все пак
номера е 17117510086
интересно ми е тази перка като няма това упръвление от къде взема сигнал да си мени скоростите аз съм я чувал като се усилва и намаля.
Ако това упръвление е на друго място не на перката един ден ако трябва да я сменям трябва да търся същата или мога да сложа тази с упръвление на перката. Някой ако може да ми обясни ще съм благодарен защото много ме човърка каква е тази перка без упръвление .
Ето и снимките на моята не че се вижда много но все пак
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Здравейте колеги моята кола прегря защото перката не се включваше оказа за някакъв чип смениха го със него разширителния съд защото се спука и ел перката защото беше влезнало вода в датчика и не спираше да върти ,та сега като гледам изчаквам я тамън се включи перката като загрее колата и аз ида да изгая мотора с мотора и перката се изключва не охлажда докатп не охлади колата стрешката е на средата казаха ми как да си видя градусите от скритото меню видях ги 111 показа тояа вярно ли е и ако е вярно какво да правя с тази перла ?
Здравейте колеги и аз имам същия проблем с перката на радиатора не спира да работи.Е 46 320Д 99 год.Трябва ли да се сменя перката или има и друго решение.
- idombev
- Потребител
-
- Кара: e60 525i
- Мечтае да кара: M3 e36/e46
- Детайли за колата: 1994 e36 316i
2002 e46 325ci
2005 e60 525i
aliali написа:Здравейте колеги и аз имам същия проблем с перката на радиатора не спира да работи.Е 46 320Д 99 год.Трябва ли да се сменя перката или има и друго решение.
Сменя се перката.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2