Семеринг АСК ГМ 330д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Семеринг АСК ГМ 330д
Здравейте колеги , някой може ли да удари 1 рамо от къде може да се намери въпросната част. Доста търсих но не успях да я намеря никъде
понеже имам теч от скоростната кутия от там (леки капки но при голяма скорост явно излиза доста )
Nomer 3
понеже имам теч от скоростната кутия от там (леки капки но при голяма скорост явно излиза доста )
Nomer 3
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Семеринг АСК ГМ 330д
Трябва ти 24501423606- Selector Rod Seal Repair Kit, струва между US $ 30- 60 и може би ще трябва да го поръчаш от някой сайт.

Привет, успя ли да отстраниш този теч?
Аз имам същият теч и ми казаха, че от БМВ не се продава такава семеринга и трябва да се свали и потърси друга подходяща...
Аз имам същият теч и ми казаха, че от БМВ не се продава такава семеринга и трябва да се свали и потърси друга подходяща...
- stefan_suny
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330xi
Скоpо го правих това
Малоумна работа да не продаваш едно тъпо уплътнение, ама какво да правиш - съвременна световно икономическа политика
Отиваш до първия магазин за семеринги и търсиш 19х13х3 , в дупката на мястото на старата се събират точно 3 бройки една зад друга и не мисля че има начин на този свят после пак да протче от там.

Отиваш до първия магазин за семеринги и търсиш 19х13х3 , в дупката на мястото на старата се събират точно 3 бройки една зад друга и не мисля че има начин на този свят после пак да протче от там.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Всички части за GM кутия, включително този семеринг можете да си поръчате от:
https://www.midavto.com/
Поздрави
https://www.midavto.com/
Поздрави