Никаква мощност в ниските обороти E46 320d 136кс
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Никаква мощност в ниските обороти E46 320d 136кс
StefanovVT написа:Здравейте отново, проблема се оказа в дебитомер (стойностите му са много ниски), също така показва грешка в комперсора на климатроника. Мисля да пробвам с дебитомер от морга. Какво е вашето мнение?
Опитай първо да го почистиш-един флакон е 12-13лв и не губиш нищо.При мен се оправи така и не съм го сменял.

- StefanovVT
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d 136к.с.
- Мечтае да кара: Нещо което не се чупи постояно.
indexhtml написа:StefanovVT написа:Здравейте отново, проблема се оказа в дебитомер (стойностите му са много ниски), също така показва грешка в комперсора на климатроника. Мисля да пробвам с дебитомер от морга. Какво е вашето мнение?
Опитай първо да го почистиш-един флакон е 12-13лв и не губиш нищо.При мен се оправи така и не съм го сменял.
Забелязах че дебитомера ми е с код F00C2G2027 (Audi,VW,Shkoda,Fiat), а за моя модел е F00C2G2029. Мисля че разликата е в някакъв допълнителен датчик, но само мога да гадая.
Майстора ми каза нещо от сорта на - Чете само в ниските стойности, а високите не!
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Дебитомер от морга може да е на същото дериже, та даже и по зле. Послушай колегата, пробвай със спрей или от познат със същата кола, който не му прави чалъми.
П.С.: Не бъркайте чистия дизел с турбо дизела. 1000 оборота на втора само по спускане или по равен път с добра засилка от първа.

П.С.: Не бъркайте чистия дизел с турбо дизела. 1000 оборота на втора само по спускане или по равен път с добра засилка от първа.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Никога не взимай дебитомер втора ръка, освен ако не знаеш точните показатели на нов и като сложиш втората ръка да сравниш дали показва като хората или не (въпрос на уговорка с търговеца или моргата). И 1000 оборота на втора и да искаш да качи баир... тва само в ГТА или НФС...
Si non confectus, non reficiat.
Здравейте, имам същия проблем на същия автомобил. ИМПА -та показва, че количеството въздух е над допустимите стойности за пълен ход още докато съм на 900 оборота. Смених турбото, смених и дебитомера. С новия дебитомер показва същите стойности като със стария. Колата продължава да няма мощност ниските. Във високите се държи странно, като я настъпиш тръгва и след малко забива носа. Връщаш и настъпваш- тръгва и пак забива носа. Някакви идеи?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2