Проблем с интериорните плафони.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- R1d3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 335i
- Мечтае да кара: M3 F80
- Детайли за колата: ex:E46 325, E46 330i LCI, E92 330d, E90 330d LCI
Проблем с интериорните плафони.
Здравейте момчета,
Снощи ми направи впечатление, че като отключих колата нещо ми се стори много тъмно. Отворих вратата и нито 1 плафон не светна. Преди като я заключвах също светваха за малко и си гаснат, както знаете след малко. Натиснах на централната конзола средното копче което уж отговаря за това, но никаква реакция. Свалих конзолната смених крушките, пак не... Прегледах уж бушоните 49, 52 interior light, 9 32 light module, 49 60 central locking system изглеждат наред. Някой случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ме посъветвате къде да търся проблема? Нещо с алармата, която е заводската е станало или нз

Снощи ми направи впечатление, че като отключих колата нещо ми се стори много тъмно. Отворих вратата и нито 1 плафон не светна. Преди като я заключвах също светваха за малко и си гаснат, както знаете след малко. Натиснах на централната конзола средното копче което уж отговаря за това, но никаква реакция. Свалих конзолната смених крушките, пак не... Прегледах уж бушоните 49, 52 interior light, 9 32 light module, 49 60 central locking system изглеждат наред. Някой случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ме посъветвате къде да търся проблема? Нещо с алармата, която е заводската е станало или нз

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с интериорните плафони.
R1d3r написа:Здравейте момчета,
Снощи ми направи впечатление, че като отключих колата нещо ми се стори много тъмно. Отворих вратата и нито 1 плафон не светна. Преди като я заключвах също светваха за малко и си гаснат, както знаете след малко. Натиснах на централната конзола средното копче което уж отговаря за това, но никаква реакция. Свалих конзолната смених крушките, пак не... Прегледах уж бушоните 49, 52 interior light, 9 32 light module, 49 60 central locking system изглеждат наред. Някой случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ме посъветвате къде да търся проблема? Нещо с алармата, която е заводската е станало или нз![]()
![]()
На плафон ме се късат крачетата на буксата
- R1d3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 335i
- Мечтае да кара: M3 F80
- Детайли за колата: ex:E46 325, E46 330i LCI, E92 330d, E90 330d LCI
Re: Проблем с интериорните плафони.
Оправих се... Не разбрах точно как и защо... Закачихме я на диагностика и от диагностиката и зададохме тест да светнат и взе че проработи...

3 мнения
• Страница 1 от 1