Проблем с 320д 150 к.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с 320д 150 к.
Помагайте колеги!!!!!!! Преди няколко дена си купих е46 320д 150к. И проблема е , че като натисна педала на газта без значение на коя скорост съм и се получава едно тресене под мен го усещам. Няма значение дали съм по баир на горе или надолу все тази, свалих кардана всичко е ОК малко е напукано гуменото каре ама абсурт да е от него. Всички ми говорят за крив кардан
незнам вече

- dukov
- Потребител
-
- Кара: 330xd e46
Re: Проблем с 320д 150 к.
Провери дали висящият лагер е наред.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Дали може да са вътрешните карета на полуоските поне вече за тях се сещам и как мога да ги проверя тах
Всящия лагер е ОК има два лагера на кардана и единия беше накъсан . Веднага купих друг но проблема си остана
другия небеше дори напукан за това не го смених

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
aktros написа:... малко е напукано гуменото каре ама абсурт да е от него...незнам вече

Има хора без пукнатини по гумата, само луфт във втулките на карето и им тресе, а на тебе "абсурд" да ти тресе от напукано каре.

aktros написа:Просто вече незнам какво да гледам
Между другото има десетки теми във форума с твоя проблем. Няма да е лошо да потърсиш малко.
Абе колега !!!!!!!!!! Какво по различно да напиша от проблема който го имам. А пък за карето просто исках да се допитам с някой акое имал подобно каре леко НАПУКАНО и дали има вибраци . Има теми където са доста стари и същия проблем точно го нямат . Затова пуснах тема . 

Все пак сам си открих проблема, всичко е идвало от задно каре КРЪСТАЧА на кардана който е до дифа. Смених го и сега е суууууупрр. 

8 мнения
• Страница 1 от 1