Накрайник за ауспух 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Re: Накрайник за ауспух 320д
Колеги и аз реших да махна чучура, днес се поразходих в магазините за тунинг, но не открих това, което търся. Искам да сложа накрайник с два изхода и да си седи като на бензиновите(ОЕМ). Харесах си тази, но пише че входа му е 5см, а оригиналния диаметър на накрайника отзад е 6см. Ще може ли да се побългарява или да си търся друг?
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
cmdkick написа:Silverlight написа:Трябвало е да го приберете още малко навътре колега така изглежда доста циганско.
![]()
Silverlight написа:Това да не е VW, че да хвърля сажди.
Като няма ДПФ, и Бентли да е, хвърля сажди...
Е то Бентлито ...ми и то Ваген.......затова фърля.....

Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
Колеги не се ли замисляте че ще седи хубаво само ако бронята го позволява. Бензиновите имат дупка и ауспуха седи хоризонтално. При вас като няма дупка на бронята седи като подарено. Освен това не ми се мисли как ще одимявате хората по светофарите, ще трябва да спират на Мин 3 метра да не си очернят фаровете.
Sent from my ZUK Z2132 using Tapatalk
- iNfoster`
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: M5 E60,F90
bioz написа:Колеги не се ли замисляте че ще седи хубаво само ако бронята го позволява. Бензиновите имат дупка и ауспуха седи хоризонтално. При вас като няма дупка на бронята седи като подарено. Освен това не ми се мисли как ще одимявате хората по светофарите, ще трябва да спират на Мин 3 метра да не си очернят фаровете.
Дупка не бих казал. По-скоро имат такава форма. И пушенето не съм съгласен. Лично мойта както и на много други колеги, дизелите не пушат.
iNfoster` написа:bioz написа:Колеги не се ли замисляте че ще седи хубаво само ако бронята го позволява. Бензиновите имат дупка и ауспуха седи хоризонтално. При вас като няма дупка на бронята седи като подарено. Освен това не ми се мисли как ще одимявате хората по светофарите, ще трябва да спират на Мин 3 метра да не си очернят фаровете.
Дупка не бих казал. По-скоро имат такава форма. И пушенето не съм съгласен. Лично мойта както и на много други колеги, дизелите не пушат.
Айде да не е дупка, но направено място за ауспуха за да седи естетично. Иначе това, че не прави димни кълбета още по-добре, но това далеч не значи, че не пуши. Сложи една бяла кърпа отзад да видим дали няма да почернее

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
bioz написа: Сложи една бяла кърпа отзад да видим дали няма да почернее

Tires are evil - destroy them all ...
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
Задна броня на 325i и крайното гърне:
http://www.modbargains.com/images/Products/DEPO/Depo-Tail-Lights-E46-SILVER%20(2).JPG
И задната броня на моята кола:
Не виждам голяма разлика пък и може да се изреже малко бронята, за да пасне както трябва. А това колко са пушели дизеловите коли при всяка кола е различно, но определено моята не пуши, а съм без катализатори. Причината за смяната е по-добра визия отзад и да мислят, че карам бензин.

http://www.modbargains.com/images/Products/DEPO/Depo-Tail-Lights-E46-SILVER%20(2).JPG
И задната броня на моята кола:
Не виждам голяма разлика пък и може да се изреже малко бронята, за да пасне както трябва. А това колко са пушели дизеловите коли при всяка кола е различно, но определено моята не пуши, а съм без катализатори. Причината за смяната е по-добра визия отзад и да мислят, че карам бензин.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Simbazz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d 150hp
"Причината за смяната е по-добра визия отзад и да мислят, че карам бензин. "
Срам те е от дизела ли, колега?
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
Simbazz написа:"Причината за смяната е по-добра визия отзад и да мислят, че карам бензин. "
Не, че ме е срам от дизела, но просто този чучур много ме дразни. Изглежда ми като х*й на 80 годишен дядо(увиснал)

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2