Проблем с автомат 330д 184к.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с автомат 330д 184к.
ЗДР. колеги!!!!!!!!!! Имам пак проблем с моята колица и вече незнам какво да правя!!!!! Проблема ми е , че преди няколко месеца направих ремонт на автоматичната кутия . Смених хидроусилвателя и почистих логиката като проблема беше в хидрото. Взех рециклиран и сега пак почна да мени обороти на четвърта!!!!! Обаче го прави само на четяърта и леко бучи с оборотите. Дали може да е от пакет заминал ???? Ама го прави май същото като преди ...... Направо ми идва да хвърля тази кутия и да си я направя РЪЧКА дали може да стане от Варна съм
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Проблем с автомат 330д 184к.
aktros написа:ЗДР. колеги!!!!!!!!!! Имам пак проблем с моята колица и вече незнам какво да правя!!!!! Проблема ми е , че преди няколко месеца направих ремонт на автоматичната кутия . Смених хидроусилвателя и почистих логиката като проблема беше в хидрото. Взех рециклиран и сега пак почна да мени обороти на четвърта!!!!! Обаче го прави само на четяърта и леко бучи с оборотите. Дали може да е от пакет заминал ???? Ама го прави май същото като преди ...... Направо ми идва да хвърля тази кутия и да си я направя РЪЧКА дали може да стане от Варна съм
НЕ виждам причина да не може да се изхвърли тази кутия и сложи ръчна.
Re: Проблем с автомат 330д 184к.
Дали става автомат от 330ci na 330d ???? Тазо която е от 330ci e ZF кутия а моята GM .на външен вид изглежда същата ама дали ще стане на моята незнам
питам защото мога да си намеря такава и дори знам , че е много хубава

Последно избутване aktros от 14 Мар 2017, 19:56
3 мнения
• Страница 1 от 1