Проблеми със запалването 330d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми със запалването 330d
Проблема е следния...На 31-ви си карах колата сутринта,палеше нямаше проблеми!Паркирах я и вчера сутринта на 1-ви слизам и няма никой!Стартера върти,но няма и най-малко намерение да запали!Направи ми впечатление следното:Попринцип като дам на контакт се чуваше звук от помпата,а сега няма и стон нито от тази в резервоара нито под моята седалка
Да не би ключа да се е скапал нещо,че ме съмнява да изгори помпа от седене на студено
Моля за мнения и благодаря предварително!

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: Проблеми със запалването 330d
smsix написа:Проблема е следния...На 31-ви си карах колата сутринта,палеше нямаше проблеми!Паркирах я и вчера сутринта на 1-ви слизам и няма никой!Стартера върти,но няма и най-малко намерение да запали!Направи ми впечатление следното:Попринцип като дам на контакт се чуваше звук от помпата,а сега няма и стон нито от тази в резервоара нито под моята седалкаДа не би ключа да се е скапал нещо,че ме съмнява да изгори помпа от седене на студено
Помпата има реле,намира се зад жабката случвало ми се е зимата да не сработи...почни от него защото аз смених първо помпата и после релето ...равносметката ти е ясна. При подаване на контакт няколко пъти ако е от рвлето обикновено тръгва. Успех
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
smsix написа:Проблема е следния...На 31-ви си карах колата сутринта,палеше нямаше проблеми!Паркирах я и вчера сутринта на 1-ви слизам и няма никой!Стартера върти,но няма и най-малко намерение да запали!Направи ми впечатление следното:Попринцип като дам на контакт се чуваше звук от помпата,а сега няма и стон нито от тази в резервоара нито под моята седалкаДа не би ключа да се е скапал нещо,че ме съмнява да изгори помпа от седене на студено
При диагностика има режим за проверка на работата на релето и помпата с принудителна активация на две секундов тактов режим. Съчетано с проверка на налягането на горивото се разбира дали проблема е в ниското налягане.
- Zlatev1990
- Потребител
-
- Кара: Бмв 330хд 204к
- Мечтае да кара: Татра 811
И при мен същата работа сутринта няма никои......... Щте ходя на диагностика...
Оказа се точно релето
Смених го с това на класксона за пробата и запали веднага
Друг проблем ме мъчи сега,парното от вчера подухваше доста слабо и то само на макс !Днес спря тотално и ми казаха таралежа отидох купих го,смених го ииии няма никой...Не подухва от никъде независимо от скоростта зададена 

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
smsix написа:Оказа се точно релетоСмених го с това на класксона за пробата и запали веднага
Друг проблем ме мъчи сега,парното от вчера подухваше доста слабо и то само на макс !Днес спря тотално и ми казаха таралежа отидох купих го,смених го ииии няма никой...Не подухва от никъде независимо от скоростта зададена
Купи си едно реле не се лигави,сега няма да можеш да си бибиткаш ако некой самосвал кара назад към теб бих искал да ти видя физиономията( случвало ми се е мноо е гадно)

6 мнения
• Страница 1 от 1