Драми и размишления - Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e46 M43
Мечтае да кара: Подводница :)

Драми и размишления - Е46

Мнение от иван лефтеров » 28 Ное 2016, 16:50

Здравейте колеги. Имам няколко въпроса, на които се надявам, че ще намеря отговор тук. Първо искам да спомена, че използвах търсачката, просто не намирам отговора на въпросите ми.
Тъй, като колата, която имам в момента - е46, беше англичанка, (сега волана е ляв) след интервенцията логично се получиха няколко неща, които не ми харесват и искам да коригирам.
1-вия ми и основен въпрос е следния: как да направя така, че когато забравя фаровете и отворя моята врата,(която заводско не е шофьорска), да пищи зумера? Понеже на няколко пъти забравям фаровете, а не ми се иска в някой слънчев ден да бутам, за да запаля?
2-ря ми въпрос е за плафоните в краката. В момента нямам крушки там, което също искам да коригирам. Ако взема ток от централния плафон и пусна кабелите по страничните завеси до долу, дали ще се получи номера? Аз си мисля, че няма защо да не стане.
3-ти въпрос - Къде в Пловдив бихте ми препоръчали майстор, който иска да си свърши работата, както и газаджия, работещ на същият принцип? Понеже бях при един "специалист", който дори не свали кората под двигателя, влезе в канала и ми каза "Ами то нищо не се вижда от тука..."

Благодаря предварително на отзовалите се. :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Re: Драми и размишления - Е46

Мнение от ilia1984 » 28 Ное 2016, 16:58

Питай колегата Младен той се занимава с газ и англичанки memberlist.php?mode=viewprofile&u=8057

Потребител
Аватар
Кара: BMW е90

Мнение от apostolakis » 28 Ное 2016, 18:42

Ласков газ,в кичука.3 агу съм монтирал там и съм много доволен.а за токаджия на входа на стадион 9 септември от към линиите в ляво има едни сервизи,този в дъното в ляво. Станислав се казва.Дано да съм ти бил полезен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azarovlado » 29 Ное 2016, 0:37

Един плюс и от мен за Младен.Той ми сложи газовата и нямам никакви оплаквания и освен това се занимава и с кодиране

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 01 Дек 2016, 1:26

Ласков не. По-скоро колегата Младен излежда знае кво прави.

Потребител
Аватар
Кара: e46 M43
Мечтае да кара: Подводница :)

Мнение от иван лефтеров » 03 Дек 2016, 17:21

Благодаря Ви много за информацията! А относно зумера и плафоните, да ме насочите към кого да се обърна? За еладжия знам сервиза на Сурен, мисля че беше. Бях там, неприятно изненадан останах!
Благодаря предварително! 8) :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: 328i
Мечтае да кара: М8 Е31

Мнение от aceivanov » 30 Дек 2016, 16:32

bioz написа:Ласков не. По-скоро колегата Младен излежда знае кво прави.

Аз искам да ти кажа че Ласков е един от най-кадърните и най-свестни майстори който познавам. Аз имах бая нестандартни проблеми с мойта газова - обиколих почти всичките LPG майстори из Плд, и познай кой я оправи - Ласков. Човека е голям професионалист не говорете така преди да го познавате.

Назад към E46