Диагностика в София?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- solomonski
- Потребител
-
Диагностика в София?
Здравейте колеги! От скоро съм горд собственик на едно купе и търся някой разбиращ от софтуери за да ми направи диагностика и още няколко неща в София. Ако някой разбира или познава някой който разбира и е готов да помогне, ще бъда много благодарен за някакво инфо.
П.С. За първи път пускам тема и се надявам да съм публикувал темата на правилното място.
П.С. За първи път пускам тема и се надявам да съм публикувал темата на правилното място.
- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
Re: Диагностика в София?
solomonski написа:Здравейте колеги! От скоро съм горд собственик на едно купе и търся някой разбиращ от софтуери за да ми направи диагностика и още няколко неща в София. Ако някой разбира или познава някой който разбира и е готов да помогне, ще бъда много благодарен за някакво инфо.
Колега,
сподели, какво имаш предвид под "още няколко неща", за да те насочим към точния човек.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Добре дошъл и безаварийна. Има доста колеги, които могат да ти свършат работа. Никой няма да ти откаже...

- justvettel
- Потребител
-
- Кара: '02 e46 143hp
- Мечтае да кара: (F15) X5 M50d
Колеги и аз съм за диагностика, че май нещо сериозно се случва в двигателя...
Проблема ми е такъв, че по щеката за маслото има бяло-кафеникави петна гъста пяна или крем и мирише на изгорял бензин. Двигателя работи добре, не бучи, не трака, а като загрее доста сменя звука при ускорение и започва леко да тресе на моменти (докато е на газ). Ще пробвам и на бензин, дали ще тресе. Правих диагностика и ми дава 2 грешки на ваноса...
Колата е е46 318i 143 коня 2002 година.
Проблема ми е такъв, че по щеката за маслото има бяло-кафеникави петна гъста пяна или крем и мирише на изгорял бензин. Двигателя работи добре, не бучи, не трака, а като загрее доста сменя звука при ускорение и започва леко да тресе на моменти (докато е на газ). Ще пробвам и на бензин, дали ще тресе. Правих диагностика и ми дава 2 грешки на ваноса...
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
justvettel написа:Колеги и аз съм за диагностика, че май нещо сериозно се случва в двигателя...
Колега, има си тема за твоя двигател: viewtopic.php?f=34&t=232131&start=270
Недей да спамиш в чужда тема!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
justvettel написа:Проблема ми е такъв, че по щеката за маслото има бяло-кафеникави петна гъста пяна или крем и мирише на изгорял бензин...
Най-вероятно проблем с картерната вентилация- маслените пари+ влагата от въздуха образуват бяло-кафеникави петна гъста пяна или крем. Миризмата на изгорял бензин може би се дължи отново на същият проблем- запушен е входа към картера на двигателя на картерната вентилация.
6 мнения
• Страница 1 от 1