Питане относно помпата под чседалкта 330д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Питане относно помпата под чседалкта 330д
здр.. колеги колата е е46 330д 184кс .... вчера ми направи проблем ... колата не мога да и дам газ след 3800 оборота ..... на диагностика нищо не излиза ... Колега ми каза да проверя налягането на помпата под седалката но незам колко бара налягане прави .... някои знае ли или да ми каже човек които би могъл да знае .
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: Питане относно помпата под чседалкта 330д
Тези си имат датчик за налягането на подкачващото гориво, проста диагностика ще ти подскажи за проблема. При всички положения ако падне налягането записва грешка pre-supply pressure monitoring.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
Ясно .... по принцип колата е с по голямо турбо и има ремап ... Ограничителя го премести на 5к оборота ... и вчера давам газ колата на 4к удря прекъсвач .... Званах на момчето правело софтуера каза че може ги проблема е от тази помпа ......
А към какво мога да се насоча къде да търся проблема ......Щом не го дава на диагностиката
А към какво мога да се насоча къде да търся проблема ......Щом не го дава на диагностиката
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Тези 4к на място ли ги удря или в движение?
Tires are evil - destroy them all ...
cmdkick написа:Тези 4к на място ли ги удря или в движение?
И на място и в движение ....
Имаме развитие по проблема ...... днес отново закачих колата в друг сервиз и ми даде грешка с номер 1260 ... гледам из нета нещо с помпа .. днес измерихме налягането дава близо 5 бара но го измерихме по елементарен начин откачихме маркуча от филтъра и маисотра бутна измервателен уред дадох на контакт помпата направи 5 бара .. .... има още 2 в резервоара ... махнахме капачетата и когато дам на контакт си бучат ... ии тои ме посаветва да взема нова помпа .. тази под седалката ...
Проблема се реши след смяна на помпата в резервоара и помпата под седалката ....
7 мнения
• Страница 1 от 1