Проблем с Дюзи /помпа

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с Дюзи /помпа

Мнение от maringo » 11 Дек 2016, 13:28

Здравейте колеги. Наскоро си купих БМВ е46 320D 136коня и имам следния проблем.. Както си карах колата почна да сборсва се едно няма гориво и умря.. пали винаги но гасне след 1-2 минути почва да пуши като комин/трака и гасне... Ходих на диагностика казаха ми че е умната дюза (давала грешка и немогат я изчистат). Ако някои е имал подобен проблем моля помагайте.

П.С. Нов съм с бмв-тата... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Проблем с Дюзи /помпа

Мнение от zvetiko » 11 Дек 2016, 18:34

maringo написа:Здравейте колеги. Наскоро си купих БМВ е46 320D 136коня и имам следния проблем.. Както си карах колата почна да сборсва се едно няма гориво и умря.. пали винаги но гасне след 1-2 минути почва да пуши като комин/трака и гасне... Ходих на диагностика казаха ми че е умната дюза (давала грешка и немогат я изчистат). Ако някои е имал подобен проблем моля помагайте.

П.С. Нов съм с бмв-тата... :)

Колега, повредите не се оправят с изчистване на грешки. Щом проблема е в умната дюза, трябва да се провери по-подробно и ако е необходимо да се смени.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: Проблем с Дюзи /помпа

Мнение от Zagy » 12 Дек 2016, 11:11

Това няма как да е от умната дюза, защото аз карах години наред с прецакана такава и никогане е правила такива неща. Просто си кара по картите в ЕКУ-то.

Проблема е някъде другаде - отиди на една хубава диагностика.
Si non confectus, non reficiat.

Назад към E46