Прекъсване докато е студена ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Прекъсване докато е студена ?
Колеги,откакто я имам колата го прави това ,не съм му обръщал внимание,но така и е не мога да разбера от какво е .
Докато е студена колата интервално през 6-7 секунди някъде както работи гладко ,прекъсва за кратко около секунда и оборотите падат до 550 някъде ,след което възстановява 6-7 секунди работи добре и пак същото.Мине ли стрелката за температурата синия сектор ,т.е като загрее проблема изчезва. Имате ли идеи от какво може да е ?
Докато е студена колата интервално през 6-7 секунди някъде както работи гладко ,прекъсва за кратко около секунда и оборотите падат до 550 някъде ,след което възстановява 6-7 секунди работи добре и пак същото.Мине ли стрелката за температурата синия сектор ,т.е като загрее проблема изчезва. Имате ли идеи от какво може да е ?
Re: Прекъсване докато е студена ?
Ами стъпковия мотор не правеше ли тази беля ама той мисля постояно я правеше и играеха оборотите постоянно
- vankodve
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e46-323-2.5CI
- Мечтае да кара: E46M3,E92
Atanas328 написа:Колеги,откакто я имам колата го прави това ,не съм му обръщал внимание,но така и е не мога да разбера от какво е .
Здравей колега, имах същия проблем с прекъсване на студено, при се оказа бобина, колата заспа след смяната, на топло нямах проблем и трудно хванахме виновника за прекъсването, успех и пиши каква е била причината
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
vankodve написа:Atanas328 написа:Колеги,откакто я имам колата го прави това ,не съм му обръщал внимание,но така и е не мога да разбера от какво е .
Здравей колега, имах същия проблем с прекъсване на студено, при се оказа бобина, колата заспа след смяната, на топло нямах проблем и трудно хванахме виновника за прекъсването, успех и пиши каква е била причината
и аз имам същия проблем на 528и, само докато е студена се получава, иначе са си бетон оборотите.
интересно за бубината, но каква е логиката?

- vankodve
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e46-323-2.5CI
- Мечтае да кара: E46M3,E92
axel.folu написа:Май си прав колега верно че беха такива симптоми
Закачете колата на студен мотор, наблюдавайте дали ще набива мисфайр на някой цилиндъра, при мен така хванахме бобината, но задължително първото палене сутрин колата да е закачена и да се чете, успех
Ваноси Колега, доста често срещано е, оправя се със смяна на О пръстените.
И в крайна сметка реши ли проблема с прекъсването на студен мотор, че и аз имам същите симптоми и не знам от къде да започна. Ако е бубина как се проверява?
8 мнения
• Страница 1 от 1