Смяна на волан към мулти волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- silverstone
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i N46 седан
- Мечтае да кара: чисто ново BMW
- Детайли за колата: E 36 седан 9/1997г т.син 320i M52B20
Е 36 кабриолет 7/1996 сив M52B23
Е 90 седан 7.2006 сив 320i N46
Смяна на волан към мулти волан
Привет, няколко въпроса като от начинаещ. Из форумите има много предложения за мутиВолан за Е46.
Каква е процедурата по замяната, има ли разлика в буксата и какво трябва да се закупи освен волана , за да работят функциите. Примерно тази за радиото.
От днес вече оборудвахме колата с бизнес CD , видях че итзад освен голямата букса има и една по- малка буксичка. Това ли е за управлението от волана?
Малко наивно питане, но мисълта ми е какво освен този волан трябва да се смени. Доста примамливо звучи за ~ 200 лв такъв красив волан, но трябва и да има смисъл от него.
Мерси на всички.
Това е СD- то, пресни снимки. Крачка по крачка, БК, CD, волан,джанти и на края салон.

Каква е процедурата по замяната, има ли разлика в буксата и какво трябва да се закупи освен волана , за да работят функциите. Примерно тази за радиото.
От днес вече оборудвахме колата с бизнес CD , видях че итзад освен голямата букса има и една по- малка буксичка. Това ли е за управлението от волана?
Малко наивно питане, но мисълта ми е какво освен този волан трябва да се смени. Доста примамливо звучи за ~ 200 лв такъв красив волан, но трябва и да има смисъл от него.
Мерси на всички.
Това е СD- то, пресни снимки. Крачка по крачка, БК, CD, волан,джанти и на края салон.

- Val-Kris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 TDS
Re: Смяна на волан към мулти волан
Здравей, аз моя волан наскоро го смених. Бях с обикновен волан, а си монтирах мултиволан. Има доста теми можеш да потърсиш в търсачката. Иначе като се смени волана трябва да се пуснат три кабела, два към лайт модула и един към еки-то и всичко ще си му работи. Даже може и автопилота да ти тръгне
. Касетофона се командва по i-bus шината, а малката буксичка е за чейнджер. От къде си колега?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Смяна на волан към мулти волан
По този въпрос има достатъчно писано!
3 мнения
• Страница 1 от 1