проблем с е46 330д 184 автомат
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с е46 330д 184 автомат
здравейте колеги, моляви за съвет
от няколко дена колата започна да тресе като я настъпя . Колата е автомат и съм сменил маслото около 3000 км. започнах да забелязжав от скоро , че ка то карам има леко преплъзване на кутията и после започва да бучи и претриса леко но иначе скоростите ги сменя супер плавно без да разбера Чувството е все едно карам по павета така се чува.Не е от висящия лагер на кардана става нещо с кутията но искам да ми препорачате майстор за ВАРНА който да разбира от автоматици 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: проблем с е46 330д 184 автомат
Ако има "приплъзване" на кутията, ВЕДНАГА ще ти изпише грешка....
Във Варна съм чувал за някаква работилница за авт.скорости на преподавател от ТУ.
Във Варна съм чувал за някаква работилница за авт.скорости на преподавател от ТУ.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

беше ми забила на четварта ама много от давна и беше записала ГРЕШКА КОМУНИКАЦИЯ С КОМПА НА КОЛАТА мисля че нещо такова беше ама и тогава небеше светнало колеленцето на таблото 

Днес бях на диагностика и ми казаха турбинката в кутията била заминала .Нехващала грешка понеже проблема бил механичен. Сега незнам кво даправя понеже тези бабаити ми искат 2500 лв. Чудя се къде мога да го рециклирам
4 мнения
• Страница 1 от 1