Спешно Бмв 320д 136коня?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw320d2001е46
- Потребител
-
Спешно Бмв 320д 136коня?
Здравейте Колеги, Гледах но не открих тема по моя проблем. Колата е бмв 320д 2001 136коня днеска я купих и днеска се развали карах я около 70км на магистралата при изпреварване натиснах газта до край и след това я отпуснах изведнъж и почна едно виене като линейка и започна да дими докарах я до вкъщи паркирах след около 30 мин. пак я запалих пушека беше доста повече за около 20 секунди не се виждаше улицата пушека е сив/бял виенето си продължава след около 2500 3000 оборота заглъхва маслото не е мръднало водата също виенето се чува от към турбото проверих маркучите няма скъсан няма излязъл колата си държи нормални обороти нормално пали климатика работи на таблото няма грешки и понеже от автосалона нямаше гаранция колата и за първи път реших да си взема бмв си нямам на представа от какво може да е проблема и трябва да изчакам до другия месец за да я закарам до сервиз или за диагностика от пушека не може да се кара и в момента нямам голяма сума пари и ако някой е имал подобен проблем или предполага какво може да е нека сподели ще съм му благодарен. Дано не е нещо сериозно че доста се изхарчих за колата.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Спешно Бмв 320д 136коня?
Колега, най-вероятно е турбина, но отстраняването на проблема едва ли ще струва малко.
- gaidaroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по въздуха
- Мечтае да кара: X5 с двигател реактивен
Както колегата каза по-горе, най-вероятно - турбо. С труда (сваляне/качване) и рециклаж към 900лв.

- bmw320d2001е46
- Потребител
-
Колата няма и тяга не дърпа
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Моя съвет е да не палиш повече колата за де на станат повече пораженията. Докато не влезе в сервиз да видят какво става не я карай така. Пиши runaway diesel и чети...не си прави експерименти.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
И аз мисля, че проблема е от турбото.Щом казваш, че и мощност няма ... всичко е ясно.Ремонта както разбра е около 1000 лв.Аз съм със същият мотор и засега да чукна на дърво нямам проблеми, но като цяло проблемите на тези мотори се състоят или в турбото или в помпата.Пак си се отарвал с по - малкото зло.. ако беше помпата цената там отива двойно.Моят съвет е ако намериш някое бласнато такова да си вземеш турбината от него на някаква по разумна цена, понеже един път едно нещо отвори ли се .. просто отлагаш същият проблем с времето и пак ще дойде в момент в който ще изкиха.В Бг има много малко хор,които могат да ти рециклират турбината като хората.Ако се спреш на вариант отремонтиране първо разбери дали човека, който ще ти прави ремонта разбира достатъчно и тогава я прави
Успех 

- bmw320d2001е46
- Потребител
-
Колеги оказа се турбината лагерите на турбината Благодаря на всички за мненията 

7 мнения
• Страница 1 от 1