Проблем с колоната и пищялката на шофьорската врата

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3' E46 BMW 320d (M47N) Touring

Проблем с колоната и пищялката на шофьорската врата

Мнение от Galo » 16 Юли 2016, 19:03

Здравейте колеги, имам следния проблем и ще ви помоля за съдействие, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем. Доста се порових с търсачката преди да създам тази тема и за момента май отивам към ремонт на радио модула, ако е възможен такъв... С голямата навигация съм и радио модула ми е BM54. Та да кажа и за проблема. Днес както си свиреше всичко нормално, съвсем на скоро си закупих аукс кабел и тъкмо се наслаждавах на музиката след като прекарах кабела така както ми харесва и веднага греда... :( Колоната и пищялката на шофьрската врата просто замлъкнаха. Както можете да се досетите зяпнах и разбира се почнах да храня аукс кабела... Да ама няма промяна и при слушане на радио и при слушане от чейнджъра, т.е. проблема не е в кабела. Интересното е, че като извадя ключа и я оставя за около две, три минути и след това отново стартирам музиката всичко тръгва за около 5 секунди и след това отново спират колоната и пищялката на шофьорската врата, всички други си работят. Модула ли е проблема според вас? Предполагам, че са четири канала, по един за предните колони и пак така, но за задните? Да е приключил преден ляв канал? Но ако е така защо тръгва за малко и спира? Има ли вероятност да е някакъв контактен проблем? Преди това не съм имал абсолютно никакви оплаквания. Ще съм благодарен на всяко едно изразено мнение. Благодаря и приятен уикенд на всички. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Re: Проблем с колоната и пищялката на шофьорската врата

Мнение от mustang1986 » 18 Юли 2016, 16:43

Крайните стъпала на Бм54ката е проблема

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

Назад към E46