Аларма

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46 316 i
Мечтае да кара: M6

Re: Аларма

Мнение от janco76 » 12 Юли 2016, 22:06

Много добре си потдържаш двигателя. Мойте поздравления, благода за помоща, но за съжеление при мен не се получи. Алармата все така не се включва. А преди си работеше така добре. :(.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 13 Юли 2016, 9:07

Колега да подържам си чист двигателя иначе тази снимка я взех от нета :D
Относно този бутон. При мен проблема беше ,че аларама се активираше без прична,не че не се е включвала. Явно при теб проблема е другаде.

Потребител
Аватар
Кара: E46 316 i
Мечтае да кара: M6

Мнение от janco76 » 17 Юли 2016, 22:58

Драгослав написа:Колега да подържам си чист двигателя иначе тази снимка я взех от нета :D
Относно този бутон. При мен проблема беше ,че аларама се активираше без прична,не че не се е включвала. Явно при теб проблема е другаде.

Колеги мисля че си открих проблема, сега е ваш ред да докаже че си заслужава да се влиза във BMW форума. Така конкретно към проблема с алармата: отваряйки шофьорската врата на тъблото пред шофьора следва да се появи индикация за това че въпросната врата е отворена, да ама не. Явно въпросния датчик не сработва. Като допълнителна информация бих подал: сработва индикаця за отворени двете задни врати и багажник, не сработва индикация за отворени две предни врати и преден капак. Логично не сработва и звуковият сигнал за включени фарове при изгасен двигател и отворена шофьорска врата. Вече веднъж се наложи да ми подават ток да запаля заради забравени фарове. Колата е Е 46 производство 2000 година, бензин.

Предишна

Назад към E46