ДСЦ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
ДСЦ
Здравейте колеги!!! Отскоро съм собственик на едно Е46 търсих тема по моя проблем но не можах да намеря. Извинявам се ако повтарям нечия тема.
И така да дойда на въпроса когато натисна ДСЦ бутона не ми излиза никакъв индикатор на таблото, че е включен/изключен нищо, помислих си, че може да е някой бушон но всичко си е ок там, някой имал ли е такъв проблем или някой знае ли от какво може да е. Благодаря предварително!!
И така да дойда на въпроса когато натисна ДСЦ бутона не ми излиза никакъв индикатор на таблото, че е включен/изключен нищо, помислих си, че може да е някой бушон но всичко си е ок там, някой имал ли е такъв проблем или някой знае ли от какво може да е. Благодаря предварително!!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: ДСЦ
Mapuoo написа:Здравейте колеги!!! Отскоро съм собственик на едно Е46 търсих тема по моя проблем но не можах да намеря. Извинявам се ако повтарям нечия тема.
Или е махнат диода на таблото или е маскиран по друг начин.
Най-вероятно има проблем и са го прикрити. Пусни тест на таблото от скритото меню и разбереш дали съм прав
Re: ДСЦ
Опивах обаче не мога да изкарам скритото меню, какво ли не опитвах най вероятно и копчето на километража е заминало, няма ли някакъв вариант да накарам лампичката да светне...
4 мнения
• Страница 1 от 1