330d 184 Проблем забива след 4000 оборота и пуши
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
330d 184 Проблем забива след 4000 оборота и пуши
Здравейте, имам доста интересен проблем.
При настъпване на газта до дупка колата има едно замисляне към 4000 оборота придружено с доста обилно изпушване на черен дим от ауспуха. Прави го само на първа скорост. Ако задържа газта на първа до 3000 и от там дам до дупка проблема го няма
На диагностика не излиза нищо свързано с двигателя. Грешките ми са :
датчик ниво масло
auc sensor
ASC can connection to dme/dde
data filling difference to central light module...
сменени са:
дебитомер, горивна помпа / 5 бара / клапан турбо, всички филтри, вакуум маркучи, общо взето всичко за което знам че може да направи проблем или е правило в даден момент. Дебитомера е прогарамиран с ista p, грешките чета с ista d.
Споделете на какво може да се дължи тоя проблем. ЕГР е затапен, катализаторите са махнати...
При настъпване на газта до дупка колата има едно замисляне към 4000 оборота придружено с доста обилно изпушване на черен дим от ауспуха. Прави го само на първа скорост. Ако задържа газта на първа до 3000 и от там дам до дупка проблема го няма

На диагностика не излиза нищо свързано с двигателя. Грешките ми са :
датчик ниво масло
auc sensor
ASC can connection to dme/dde
data filling difference to central light module...
сменени са:
дебитомер, горивна помпа / 5 бара / клапан турбо, всички филтри, вакуум маркучи, общо взето всичко за което знам че може да направи проблем или е правило в даден момент. Дебитомера е прогарамиран с ista p, грешките чета с ista d.
Споделете на какво може да се дължи тоя проблем. ЕГР е затапен, катализаторите са махнати...
Re: 330d 184 Проблем забива след 4000 оборота и пуши
Проблема се оказа маркуч интеркулер... може да затрваряте...
2 мнения
• Страница 1 от 1