Проблем с отключването на вратата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- VoiD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136 к.с
Проблем с отключването на вратата
Привет Колеги,
От известно време отключвам и заключвам врата с ключа, тъй като ми замина батерията на центрлното, но днес вече не мога да си отворя вратата тъй като се отклччва на половина - палчето на вратата се вдига до половината и дотам и не връща и обратно..остана си в това положение. Някакви идеи как да си отворя или да влезна? колата е е46 320 седан
От известно време отключвам и заключвам врата с ключа, тъй като ми замина батерията на центрлното, но днес вече не мога да си отворя вратата тъй като се отклччва на половина - палчето на вратата се вдига до половината и дотам и не връща и обратно..остана си в това положение. Някакви идеи как да си отворя или да влезна? колата е е46 320 седан
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с отключването на вратата
VoiD написа:Привет Колеги,
през багажника ако са ти падащи седалките
2 мнения
• Страница 1 от 1