няма мощност в ниските обороти

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

e46

Мнение от stan4o__vd » 01 Авг 2009, 19:18

здравейте колеги,и аз имам проблем с дебитомера си,няма мощност в ниските обороти и сутрин като запаля и 1 минута докато позагрее ми тресе,търся си дебитомер и ако някой може да предложи нещо да пише.при мен ако закача дебитомера двигателя започва да работи по зле и затова карам с откачен!Мисля че е мн патят с този проблем :confused:

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 01 Авг 2009, 20:51

Само не забравяй че ти трябва и програмиране на Дебитомера ако не е същия номер

Потребител
Аватар

Мнение от stan4o__vd » 02 Авг 2009, 1:32

]Само не забравяй че ти трябва и програмиране на Дебитомера ако не е същия номер[/quote]

е това не е ли да се оправи на компютър с диагностиката???

Потребител
Аватар

Мнение от miro_aa » 02 Авг 2009, 10:42

мойто беше така и само с една проста смяна на дебитомера на въздуха който се намира след кутията на въздушния филтър всичко се оправи.при мен поне беше така ако искаш намери си някой колега и само ги сменете за проба да видиш то е лесно и барзо само 2 скоби.да не казвам голяма дума ама почти 100 % съм сигурен 4е е от там.

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 02 Авг 2009, 10:47

stan4o__vd написа:]Само не забравяй че ти трябва и програмиране на Дебитомера ако не е същия номер

е това не е ли да се оправи на компютър с диагностиката???[/quote]

Диагностиката и програмирането са различни неща. Диагностика се прави с различни програми а кодирането става само със софт за БМВ ДИС ГТ1

Потребител
Аватар

Re: няма мощност в ниските обороти

Мнение от chefo_92 » 13 Юни 2016, 20:44

Здравейте колеги, и при мен няма мощност в ниските обороти колата ми е е46 320д 136к смених авансатора на ГНП-то и от там изчезнаха ниските, казаха ми че може да е дебитомер и започнах откачих го никаква промяна пробвах на един приятел с неговия пак никаква промяна (моя дебитомер на неговата кола работи нормално) на диагностика показва допустими стойности. Без катализатор съм но колата не пуши хич. Възможно ли е бедна горивна смес или е пак авансатора, но във високите си върви добре

Предишна

Назад към E46