Проблем с температурата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с температурата
Колата ми е 320д 2002г датчика на температурата седи на мах ,смених сензора но пак седи на мах някой да има представа от какво може да е друго?Благодаря предварително.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Re: Проблем с температурата
Датчика или стрелката седят на мах
Сега по темата: в скритото меню какво показва?

Сега по темата: в скритото меню какво показва?
Tires are evil - destroy them all ...
Всъшност като се замисля съм чувал за това задържаше се бутончето с което занолявам киометрите нали? Но не съм го испозвал 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Martev_84 написа:Колата ми е 320д 2002г датчика на температурата седи на мах ,смених сензора но пак седи на мах някой да има представа от какво може да е друго?Благодаря предварително.
А колата пали ли когато стрелката е в червеното?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Martev_84 написа:Не пали и на бутане също
Така и си знаех затова те питах, това е комуникационна грешка.
Провери главното реле на ДДЕ, буксите и кабелите на еку-то.
Да съм по-точен когато се случи това с колата бях на работа на следващия ден четох тука подобни теми на колеги и видях колега с подобен проблем той беше писал ,че като е пъснал парното се е оправила.Така и направих отидох пуснах парното на мах и след 10 мин.запали без проблем но се чуваше някакво тракане откъм бушоните когато се опитвах да я запаля тогава стрелката беше на мах. След това пуснах парното и тя падна.Неговия проблем е бил със сезора за това и го смених но...нищо!!Благодаря,че пишеш но мога ли да те помоля за по-подробна информация къде се намира ДДЕ и другите неща не съм голям разбирач все още се уча.Живея в Англия и така всичко се опитвам да си правя сам благодаря отново!!!
Направих диагностика с един приятел и ми показа :няма комуникация с ЕСМ. и Сan връска към ДДЕ/ДДМ.Как мога да ги проверя тези неща ако някой може да ми помогне а инфо.
9 мнения
• Страница 1 от 1