Проблем с Бмв 320ци 2004
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Darth Maul
- Потребител
-
- Кара: BMW 320CI 2004 facelift
- Мечтае да кара: BMW M4
Проблем с Бмв 320ци 2004
Здравейте колеги,
Пускам темата, защото ми трябва помощ. Проблема е следния: 3-та всичката газ 4-та и 5-та към и след 4000 оборота светва чек енджин и колата губи мощност..гася ..10 секунди паля..работи си екстра..щом и задам на 4 и 5след 4к пак същото и даже ако полека фостигне тези обороти май не прави проблем, само ако я натискам здраво. Проверени са свещи и бобини, така че ги изключвам като вариант. Диагностиката Не показва грешка, моля помагайте
Пускам темата, защото ми трябва помощ. Проблема е следния: 3-та всичката газ 4-та и 5-та към и след 4000 оборота светва чек енджин и колата губи мощност..гася ..10 секунди паля..работи си екстра..щом и задам на 4 и 5след 4к пак същото и даже ако полека фостигне тези обороти май не прави проблем, само ако я натискам здраво. Проверени са свещи и бобини, така че ги изключвам като вариант. Диагностиката Не показва грешка, моля помагайте
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: Проблем с Бмв 320ци 2004
Няма как да светва чека и диагностиката да не показва грешка (особено при кола 2004-та) --> смени диагностиката!!
- Darth Maul
- Потребител
-
Въпреки сменените маркучи за вакума всъщност отново прави проблем на компютъра не е записала грешка...мина ли 4000 оборота бам светва лапата и губи мощност, на 4-та и 5-та предавка ...на неътрална и прекъсвач да и набия нищо 2-ра прекъсвач нищо 3-та газ няма ядове и на 4 и 5-та светва....къде е логиката ..възможно ли е да е от самия компютър ? 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Откачи буксата на дебитомера и пробвай
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Ако нема у глава, има у Google.
- Darth Maul
- Потребител
-
След няколко теста на пътя лампата "чек енджин" реши да светне за постоянно, направих диагностика при мой човек излезе грешка missfire cylinder 5 ще проверя кода и ще го напиша по - късно. Четох в един форум, че от някъде вкарва повече масло едва ли не при свещите и бубината и от това се получавало, вие какво мислите? (Може и аз да не съм разбрал форума е на английски ето и линк http://www.e46fanatics.com/forum/showth ... p?t=921544 )
И какво общо могат да имат ДИСА клапана и всмукателите? ..да пробвам ли да разменя бубините и свещите и да видя дали грешката ще е на същия цилиндър?.. тъй като не съм много на ясно.
МНОГО благодаря за мненията ще откачим дебитомера и ще пробвам пак, в момента лампата не свети, защото са изчистени грешките, но съм сигурен, че пак ще я направи.
А, забравих само да спомена, че разхода на масло ми е стабилен, няма течове никъде, няма син пушек (а я настъпвам) 1л/1000км
И какво общо могат да имат ДИСА клапана и всмукателите? ..да пробвам ли да разменя бубините и свещите и да видя дали грешката ще е на същия цилиндър?.. тъй като не съм много на ясно.
МНОГО благодаря за мненията ще откачим дебитомера и ще пробвам пак, в момента лампата не свети, защото са изчистени грешките, но съм сигурен, че пак ще я направи.

А, забравих само да спомена, че разхода на масло ми е стабилен, няма течове никъде, няма син пушек (а я настъпвам) 1л/1000км

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Размени бобините + свещите -- ама примерно бобината от 5-ти я сложи на 4-ти, а свещта от 5-ти я сложи на 6-ти.
Ако пак дава на 5-ти цилиндър, размени дюзите.
Ако пак дава на 5-ти цилиндър, размени дюзите.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Darth Maul
- Потребител
-

image hosting over 2mb
Поради непредвидени обстоятелства.. темата е за ключ, надявам се не за дълго..
9 мнения
• Страница 1 от 1