Налягане във водната система Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- telecentar
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 e46
- Мечтае да кара: Camaro 1969
- Детайли за колата: Е46 , 2001г, 318i, всичко по реда си...
Налягане във водната система Е46
Здравейте,
От известно време оправя едно по колата сдаде багаж друго говоря за водна система и маркучи. Почвам да се чудя дали не надува. Колата е Е46 318i 1.9 бензинка, 2000 година, 118 коня. Сменя тръбичка дет тече, замине маркуч, сменя него теква радиатор, сменя него, О-пръстенче, сменя него разширителен съд протече. Пипам маркучите твърди са но не изключително почти, като на другите коли....та интересно ми е на какво налягане работи, да кажем някои са на 0.9 други на 1.1 знам че Субару примерно е около 2 атмосфери и понеже маркуча е малко по-твъд да кажем от Тойота и Хонда. Та незнам дали е нормално. Дано просто са ми стари чаркалата и да им е дошло времето...като цяло нямам симптоми на издухана гарнитура ама знам ли може да е почнала от някъде. Ако някой знае моля да каже. МЕРСИ!
От известно време оправя едно по колата сдаде багаж друго говоря за водна система и маркучи. Почвам да се чудя дали не надува. Колата е Е46 318i 1.9 бензинка, 2000 година, 118 коня. Сменя тръбичка дет тече, замине маркуч, сменя него теква радиатор, сменя него, О-пръстенче, сменя него разширителен съд протече. Пипам маркучите твърди са но не изключително почти, като на другите коли....та интересно ми е на какво налягане работи, да кажем някои са на 0.9 други на 1.1 знам че Субару примерно е около 2 атмосфери и понеже маркуча е малко по-твъд да кажем от Тойота и Хонда. Та незнам дали е нормално. Дано просто са ми стари чаркалата и да им е дошло времето...като цяло нямам симптоми на издухана гарнитура ама знам ли може да е почнала от някъде. Ако някой знае моля да каже. МЕРСИ!
Прави добро за да ти се случва добро.
- virtualchild
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 LCI 530xd / E46 330xda M57N
- Мечтае да кара: по-малко на пътна помощ
- Детайли за колата: +VRPerformance+eco-tuning auto+ново BMW X5 турбо
Re: Налягане във водната система Е46
На 2 бара работи охладителната система и е добре да си смениш капачката на радиатора понеже старее и не поддържа необходимото налягане. 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
virtualchild написа:На 2 бара работи охладителната система и е добре да си смениш капачката на радиатора понеже старее и не поддържа необходимото налягане.
И аз тъй викам, плюс да направиш един тест за изгорели газове в охл. с-ма.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Провери си перката на радиатора, дали работи коректно.
4 мнения
• Страница 1 от 1