Вода в жабката на шофьорската кора на вратата ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Вода в жабката на шофьорската кора на вратата ?
Колеги, лявата шофьорска кора се пълни с вода като вали, смисъл жабката на кората на вратата. На пръв поглед оплътненията са здрави.Интересно е че плата по кората е мокър също.Така, от къде може да влиза тази вода ?! o.o
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: Вода в жабката на шофьорската кора на вратата ?
виж уплътнението между вратата и кората дали е залепено добре с това черното лепкаво нещо (не знам как се казва
)
другото е евентуално да провериш дупките на вратата да не са запушени

другото е евентуално да провериш дупките на вратата да не са запушени

колега аз имах проблем като ми течеше вода в дясната жабка,също така имах теч в купето под стелката на шофьора и се оказа че уплътнението което е под предното стъкло което е болест на тези бмв-та - то изгаря от слънцето, напуква се и се къса малко по малко и се отварят дупки под стъклото и съответно водата тече надолу в купето. Понеже не ми се даваха 100 лв за цялата кора или модул (както искате го наричайте) аз сложих набивна гума за прозорци и един вид изолирах течовете от там и спря да влиза вода в жабката и в купето. Така че виж и на теб дали ти е изгоряла и дали се е накъсала тази част. 

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Виж отдолу на вратата трябва да има едни отвори, от които да се оттича водата. Мушни ги с някоя клечка - да не са се запълнили с кал и да не се оттича водата (ако вратата се пълни, водата ще си намери път до купето).
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
4 мнения
• Страница 1 от 1