Колко Трябва Да Са Оборотите на Празен Ход/Паркинг Е46,330i
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- mackrandev
- кандидат ентусиаст
-
Колко Трябва Да Са Оборотите на Празен Ход/Паркинг Е46,330i
Здравейте.
Някой знае ли колко точно трябва да са оборотите на празен ход при напълно загрял мотор, при неутрал,или паркинг на Е46, 330 бензин, защото ми бяха ниски, и ги вдигнахме от компа на бензина с около 50-60, и сега ми се струва, че колата не работи толкова хубаво и гори доста повече.
Наложи се да ги вдигнем, защото на Директна падаха до 400-500 и ми претрисаше в купето, както и при тези ниски обороти на скорост, не тръгваше плавно автомата, все едно нещо го задържаше.
Благодаря
Някой знае ли колко точно трябва да са оборотите на празен ход при напълно загрял мотор, при неутрал,или паркинг на Е46, 330 бензин, защото ми бяха ниски, и ги вдигнахме от компа на бензина с около 50-60, и сега ми се струва, че колата не работи толкова хубаво и гори доста повече.
Наложи се да ги вдигнем, защото на Директна падаха до 400-500 и ми претрисаше в купето, както и при тези ниски обороти на скорост, не тръгваше плавно автомата, все едно нещо го задържаше.
Благодаря
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: Колко Трябва Да Са Оборотите на Празен Ход/Паркинг Е46,3
Аз карам същата колега. На паркинг 800 , на дирекна 600 мотора работи без забележки.
За милиони-няма закони.
2 мнения
• Страница 1 от 1