Е 46 320d пуши черно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Е 46 320d пуши черно
v_V_v написа:Mitko195 написа:Спокойно колеги, а до VVV- ми човека кара ТДИ- нормално е да се шашка на всичко и да обяснява колко са чупени BMWтата![]()
А ти остроумни приятелю ако беше малко в час щеше да знаеш,че по голямата част от подфорум е46 карат точно ТДИ-та.
Има нещо такова, но не съвсем...
Si non confectus, non reficiat.
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
v_V_v написа:Mitko195 написа:Спокойно колеги, а до VVV- ми човека кара ТДИ- нормално е да се шашка на всичко и да обяснява колко са чупени BMWтата![]()
А ти остроумни приятелю ако беше малко в час щеше да знаеш,че по голямата част от подфорум е46 карат точно ТДИ-та.
А сега кажи нещо зловещо и за бензинките, какъв им е и на тях проблема

NIKMAN написа:v_V_v написа:Mitko195 написа:Спокойно колеги, а до VVV- ми човека кара ТДИ- нормално е да се шашка на всичко и да обяснява колко са чупени BMWтата![]()
А сега кажи нещо зловещо и за бензинките, какъв им е и на тях проблема
Няма такъв при бензинките.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Нещо започва да се проявява едно не смислено заяждане.
По темата, черният пушек значи много богата горивна смес, при мен го имаше този проблем, като я настъпя и зад мене беше димна завеса и то голяма, проблема беше ЕГРа който беше отворил постоянно а филтъра на картерните газове беше довиждане и то много здраво. След смяната колата стана като нова, никакво ненормално пушене и мощност както си трябва. Дизела пуши когато караш на висока предвака на ниски обороти и тръгнеш да ускоряваш на същата предвака, защото двигателя няма мощност да те изтреля на 4-5 от 1000-1200 оборота, и като я настъпиш при тези обстоятелства започва да тъпче гориво за да компенсира. Другата възможност пак екато и дадеш рязко газ, защото така ряско се вкарва гориво, което поради малкото кислород не изгаря напъно и съответно излизат сажди.
По темата, черният пушек значи много богата горивна смес, при мен го имаше този проблем, като я настъпя и зад мене беше димна завеса и то голяма, проблема беше ЕГРа който беше отворил постоянно а филтъра на картерните газове беше довиждане и то много здраво. След смяната колата стана като нова, никакво ненормално пушене и мощност както си трябва. Дизела пуши когато караш на висока предвака на ниски обороти и тръгнеш да ускоряваш на същата предвака, защото двигателя няма мощност да те изтреля на 4-5 от 1000-1200 оборота, и като я настъпиш при тези обстоятелства започва да тъпче гориво за да компенсира. Другата възможност пак екато и дадеш рязко газ, защото така ряско се вкарва гориво, което поради малкото кислород не изгаря напъно и съответно излизат сажди.
- conceptm5
- Потребител
-
- Кара: БМВ 330
Здравей Иво, искам да те попитам имам същия проблем обаче в ниски обороти пуши много яко бял пушек от какво може да е ?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
клапана за картерните газове сменял ли си го
- conceptm5
- Потребител
-
- Кара: БМВ 330
не съм нито него нито филтъра даже незнаех че се сменява и клапана, а за цени имаш ли представа как вървят филтъра и клапана?
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
conceptm5 написа:не съм нито него нито филтъра даже незнаех че се сменява и клапана, а за цени имаш ли представа как вървят филтъра и клапана?
100 лева струва
Здравейте колеги,от скоро карам 320 д 136 к,нормално ли е да припушва докато е студена
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4