Датчик разпределител вал
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Датчик разпределител вал
Колеги възможно ли е заради датчик разпределител вал колата да не пали, но така, че да не завърта изобщо стартера?
Преди няколко дни ми се случи това и след 5 мин се оправи от самосебе си. Има записана грешка датчик разпределител вал и се чудя дали проблема с паленето е от него. След като запали не съм имал проблеми до сега..
Преди няколко дни ми се случи това и след 5 мин се оправи от самосебе си. Има записана грешка датчик разпределител вал и се чудя дали проблема с паленето е от него. След като запали не съм имал проблеми до сега..
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Re: Датчик разпределител вал
Да не пали - да, но да не върти стартера - не.
Tires are evil - destroy them all ...
- dreadx
- младши ентусиаст
-
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
dreadx написа:Може и при теб да е било нещо с буксата за антената на имобилайзера.
viewtopic.php?f=34&t=407564
Видях я темата, но аз не съм местил нищо нито съм размърдвал. Освен това ако беше от имобилайзера би трябвало да запише грешка.
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
а според вас, каква може да е причината като върти да върти сякаш няма компресия... доста леко. Но, ако натисна гаста до край, започва да дава признаци, че ще запали.. ама нъцки. Бензин им в рейката, ток също на свещите
дава ми грешка - зациклил соленоид на ваноса..
за м54б30 става дума
дава ми грешка - зациклил соленоид на ваноса..

за м54б30 става дума
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Мен ми се беше прецакал тоя с дългия кабел на разпределителния вал, мисля,че всмукателния датчик се пада.
Колата палеше без грешка ама гаснеше като натиснеш съединителя или не си на скорост
Колата палеше без грешка ама гаснеше като натиснеш съединителя или не си на скорост

6 мнения
• Страница 1 от 1