Как Се Сменя Задна Врата на Багажника на Е46 - Комби?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Как Се Сменя Задна Врата на Багажника на Е46 - Комби?

Мнение от mackrandev » 05 Апр 2016, 10:33

Здравейте.
Искам да си сменя задната врата на багажника на Е46, Комби. Сегашната врата ме дразни, че има на 1 място леко вдлъбнато, и няколко драскотини, а не искам да се китосва и боядисва. Искам да си намеря здрава задна врата и да е сменя със сегашната (черен цвят). Интересува ме лесно и става и ще работят ли всички електроники по нея след това? Ключалка прехвърля ли се? Букса с кабелите за светлините и чистачката, къде се включва, или трябва да се запояват кабели?
Ако някой е запознат и може да обясни и евентуално направи тази смяна на вратата нека пише, няма никакви проблеми за заплащането.
Благодаря Ви!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Re: Как Се Сменя Задна Врата на Багажника на Е46 - Комби?

Мнение от cmdkick » 05 Апр 2016, 16:41

Здравей колега, нищо лично, ама ако за всяка драскотинка се сменяше детайла - къде ще му излезе края.
Tires are evil - destroy them all ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mackrandev » 17 Апр 2016, 10:03

Здравейте.
Интересува ме задна врата на Комби Е46 от фейслифт, става ли на преди фейса комби?
С цялото оборудване? Защото ми казаха, че е възможно да не стане, че предния капак от фейс на преди не ставал и може да има разминаване и в задната врата на багажника.
Някой знае ли? И наистина ли преден капак от фейсово, не може да пасне на преди фейсовото?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 18 Апр 2016, 20:20

mackrandev написа:Здравейте.
Интересува ме задна врата на Комби Е46 от фейслифт, става ли на преди фейса комби?
С цялото оборудване? Защото ми казаха, че е възможно да не стане, че предния капак от фейс на преди не ставал и може да има разминаване и в задната врата на багажника.
Някой знае ли? И наистина ли преден капак от фейсово, не може да пасне на преди фейсовото?

И двете стават.
Tires are evil - destroy them all ...

Назад към E46