проблем климатроник

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kakvoto nabaria
Мечтае да кара: samolet :P
Детайли за колата: super traktor 320d

проблем климатроник

Мнение от plastic » 07 Апр 2016, 21:45

Здравейте, има писано по тази тема много но не открих сходен проблем във форума.Проблема започна преди месец качвам се в колата и не мога да запаля оказа се паднал акумулатор на 3 месеца бош.Заредих го и закарах колата да я проверят за утечка.Оказа се утечка в климатроника направихаго но след една седмица при запалване на колата се вклучва климатроника но не е в автоматичен режим.наложи ми се да пътувам извън моя град там паркирах колата и след 3 дена отивам да я запаля но пак е паднал акумулатора!!!!Закарах там колата на майстор той откри утечка в алармата,а аз нямам аларма само съм сменил модула за отклучване на вратите преди 4 години.Майстора каза че оправил проблема неясно за мен как.Но сега се при запалване на колата не ми тръгва климатроника трябва да натисна копче на климатроника да тръгне и при тръгва вентилато се чува ту бързо ту бавно!!!!!Аз си мисля че проблема от доста време е от крайното стъпало на климатроника(т.н. таралежа) но не съм сигурен.надявам се някой от вас да е срещал подобен проблем о да сподели.
Благодаря предварително

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: проблем климатроник

Мнение от oci » 07 Апр 2016, 23:10

Проблема ти е таралежа. Още повече щом вентилатора върти на пулсации.

Назад към E46