Залепване плата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- darko691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i 118hp; e30 324td 115hp
Залепване плата
Здравейте колеги, искам да попитам някой дали знае с какво мога да залепя плата която започва да ми се одлепва в задната част на прозореца? Стои многу ужасно и ме дразни. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- IKN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 /316i
Re: Залепване плата
Преди 2 месеца се опитвах да подлепя едно към едно както е при тебе , купих скъпо лепило
на Хенкел (прозрачно) , но поради липса на опит направих грешки и в последствие лепилото
изби като петно от намокрено и стана грозно . Понеже имах и на предните колони сбръчкан
плат , реших да претапицирам всички колонки . Близо седмица търсих без успех подходящ
плат като оригиналния . Оказа се мисия невъзможна . Накрая купих черна изкуствена кожа
перфоре без гланц и една кутия лепило и за два дни приключих драмата . Бих казал че даже повече
ми харесва с черни колони и сив таван .
на Хенкел (прозрачно) , но поради липса на опит направих грешки и в последствие лепилото
изби като петно от намокрено и стана грозно . Понеже имах и на предните колони сбръчкан
плат , реших да претапицирам всички колонки . Близо седмица търсих без успех подходящ
плат като оригиналния . Оказа се мисия невъзможна . Накрая купих черна изкуствена кожа
перфоре без гланц и една кутия лепило и за два дни приключих драмата . Бих казал че даже повече
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
И на мен скоро ми се отлепи плата от предната колона. Последвах съвета на колега от форума, който е използвал за целта лепило за текстил на Bison. Намерих го след дълго обикаляне по магазините, но резултата хич не ми хареса. Останаха петна като от намокряне.
- IKN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 /316i
gromovich написа:И на мен скоро ми се отлепи плата от предната колона. Последвах съвета на колега от форума, който е използвал за целта лепило за текстил на Bison. Намерих го след дълго обикаляне по магазините, но резултата хич не ми хареса. Останаха петна като от намокряне.
Същата работа и при мен с петната.
Плата е тънък и прозира като тензух затова избива.
Според мен трябва първо някакси да се пръсне с
аерозолно лепило на спрей отдолу плата за да се
образува защитен слой, и след като изсъхне да се
лепи по нататък по традиционния начин.
IKN написа:Преди 2 месеца се опитвах да подлепя едно към едно както е при тебе , купих скъпо лепило
може ли да покажеш как изглежда тази комбинация? аз съм със сив салон и съм се запътил към тапицер който да оправи кардинално този проблем,че с лепило само успях да закърпя нещата и то по не особено красив начин. държа на оригиналния вид,но черния цвят може да се окаже свежа идея

- darko691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i 118hp; e30 324td 115hp
Разгледах няколко клипове по нета и видях как ползват 3М спрей лепило за тази работа. Но дали няма да останат петна по плата с 3М?

Лепих същите колони със сухо лепило ,не се занимавай с глупости ,става оригинално
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
hummer написа:Сухо лепило за хартия ,вече 5 месеца няма мърдане
Може ли да споделиш каква марка лепило си ползвал?
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
Ползвах 2 различни ,че нямаше много ,отиваш в книжарница и си взимаш каквото и да е .
Нямат разлика ,колоните ги правих миналият септември ,още са като нови
Нямат разлика ,колоните ги правих миналият септември ,още са като нови
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
За да няма петна мисля че, лепилото не трябва да е на ацeтонова основа. Утре ще потърся някакво за хартия както препоръча hummer и ще споделя резултата.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
И при мен отзад е така на черния таван,и мисля да отида при някой тапицер да го подлепи качествено или ако не става направо с алкантара на ново 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Във форума някои беше писал, че е използвал двойно залепваща лента за подгъви на панталони. Има я в различни размери във всяка кинкалерия, на цена около 20-30 ст. за метър. Проблемът е че там се използва ютия.
13 мнения
• Страница 1 от 1