Проблем с двигателя m52b28tu
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- GeorgiBinev
- Потребител
-
Проблем с двигателя m52b28tu
Проблемът ми е следния. Преди няколко дни купих е46 328i 2000г. Колата изглеждаше доста поддържана. И преди 4 5 дена започна този пробле. Първо трудно палеше и в ниските изобщо нямаше мощност, закачихме я на компютър и показа датчик всмукателен вал. Смених го и се пооправи палеше нормално мощността си я имаше. Отидох до кат. да прехвърля колата и на излизане от кат. започна да се тресе започна да работи не равномерно и светна chek. Закарах я в сервиз качихме я отново на компютър и даде грешка с възпламеняването на цилиндрите. Купих нови свещи сменихме ги но проблема си остана. Пробвахме със смяна на датчиците на изпускателния колектор и на коляновия вал. Но промяна нямаше. Сетих се че човека от който я бях купил ми каза че е сменена верига, отворих ме двигателя и видяхме че на валовете им беше избягала настроиката. Забелязах че причината предполагам беше че не бяха затегнати, затегнахме валовете и колата се оправи карах я точно 2 дни и днес отново светна check. Въпросът ми е следния може ли да има проблем с вносител или компютъра на двигателя или ако не е дайте идея от какво може да е проблема и как да го отстраня
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Проблем с двигателя m52b28tu
Трябва да се зацепят ваносите със специален инструмент
- GeorgiBinev
- Потребител
-
Зацепихме ги както трябва но днес ми светна пак check бях на вън половин час по късно запалих колата и нямах проблем. Check -а беше загасна
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
dr.peshev написа:Трябва да се зацепят ваносите със специален инструмент
И човека с инструмента да знае какво прави

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
4 мнения
• Страница 1 от 1