Оригинален блутут

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Оригинален блутут

Мнение от hackman » 28 Мар 2016, 11:16

Здравейте колеги,

интересува ме какви са вариантите за покгарване на вградения блутут както и управлението на обажданията от мултифункционалния волан?

Видях подобни теми за това как се слага допълнителна система на мястото на чейнджъра и се пускат допълнителни миктофони и бутони за вдигане/затваряне които изглеждат малко овърхед затова питанетмо ми е какви са вариантите да се ползва вдрадените такива (ако има как).
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Оригинален блутут

Мнение от Giovanni » 28 Мар 2016, 11:30

Съществува TCU такова за този модел(както и за е53,е39,е38). Инсталирват му се микрофона и блутут антената на оригиналните места, кодира се и тръгва.

Потребител
Аватар

Мнение от hackman » 28 Мар 2016, 11:39

какъв е номера на този кит ?
някой правил ли е такъв ъпгрейд?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 28 Мар 2016, 12:17

Аз съм си слагал допълнително оригинален ULF модул на моята кола. Иначе си има фабрично голяма навигация. Общо взето работата е около половин ден за монтажа. Трябват ти стойка за модула, самия модул, системата от окабеляване, антена, и микрофон. Проблемът е, че кабелите трябва да се прекарат от багажника, до под задния пепелник (там стои антената) и след това до таблото, където е микрофона.

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 28 Мар 2016, 12:22

Първо окабеляването е доста занимавка, второ модула трябва да е от последните като дата на производство 2004-5г.(скъп и рядък), защото с по-ранните версии съвременните смартфони не се свързват или се разпада връзката. Сам прецени дали си заслужава :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от hackman » 28 Мар 2016, 12:54

100imenov написа:Първо окабеляването е доста занимавка, второ модула трябва да е от последните като дата на производство 2004-5г.(скъп и рядък), защото с по-ранните версии съвременните смартфони не се свързват или се разпада връзката. Сам прецени дали си заслужава :ok:

да, сега като го потърсих по номер излиза че е около 1000+ лв

наистина няма смисъл от този ъпгрейд
Изображение

Назад към E46