Силно пукане под шофьорската седалка!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Силно пукане под шофьорската седалка!!
Здравейте, от скоро забелязах силно пукане под шофьорската седалка което се усеща при малко по-рязко подаване на газ на 1ва и 2ра скорост. Усеща се буквално под задника ми,затова предположих че седалката нещо не е наместена като хората, но уви... пак е така. Понеже не съм много на "ти", моля някой който се е сблъсквал с подобен проблем или има предположения да пише, ще съм много благодарен! Поздрави!
Re: Силно пукане под шофьорската седалка!!
Направи поне един визуален оглед като се опитваш да я натискаш напред-назад. Все пак може и слухово да се прецени дали "пука" на пластмаса или на метал.
Стандартната седалка има една пластмасова декорация, точно по дължината на металната релса - да не би тя да опира/задира и когато ускоряваш да оказва натиск някъде по релсата и затова да изпуква. Също така прегледай да няма някой леееко разхлабен болт...
Това са предположения , но мисля че и сам ще установиш проблема.
Успех !
Стандартната седалка има една пластмасова декорация, точно по дължината на металната релса - да не би тя да опира/задира и когато ускоряваш да оказва натиск някъде по релсата и затова да изпуква. Също така прегледай да няма някой леееко разхлабен болт...
Това са предположения , но мисля че и сам ще установиш проблема.
Успех !
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл
2 мнения
• Страница 1 от 1