Диагностика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Диагностика
Трябва ми диагностика за е46,искам да видя какви грешки има.Имам кабел с блутут,но не мога да си намеря програма за лаптопа,лаптопа ми е с Windows 10.Ако някой може направо линк да ми даде да си изтегля,че от два дена търся и не мога да намеря. 

- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
Re: Диагностика
ами няма ли да е по лесно ако имаш телефон с андроид ? за андроид и iOS има бол програми,аз ползвам Torque
Аз съм с айфон,а с тези приложения не ми го открива пробвах и с андройд ама нищо не мога да правя като цяло с него,показва че няма грешки а съм сигурен че има.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
XaycC написа:Аз съм с айфон,а с тези приложения не ми го открива пробвах и с андройд ама нищо не мога да правя като цяло с него,показва че няма грешки а съм сигурен че има.
Защо вместо да експериментираш с аматьорски програмки не отидеш да ти направят една диагностика като хората?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
щом програмата ти показва ,че нямаш записана грешка, значи нямаш. Ти от къде си сигурен ,че имаш ? ако ти свети някоя лампа значи вероятно има.
И до колегата Oci може да е аматьорско ама няма да давам всеки път по 20-30лв. на някой който да ми каже, да , има грешка , ето снимай си я и ходи се оправяй, заради такива аматьорчета си купих устройство с което мога да правя каквото си поискам с колата.......за 18лв.
И до колегата Oci може да е аматьорско ама няма да давам всеки път по 20-30лв. на някой който да ми каже, да , има грешка , ето снимай си я и ходи се оправяй, заради такива аматьорчета си купих устройство с което мога да правя каквото си поискам с колата.......за 18лв.

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Дано не караш дизел,че ще си стопил буталото много преди да ти запише грешка...Не всичко е четене и триене на грешки.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk 4

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
mustang1986 написа:Дано не караш дизел,че ще си стопил буталото много преди да ти запише грешка...Не всичко е четене и триене на грешки.
Е това се опитвам да му обясня на колегата, че диагностика не означава само и единствено четени и триене на грешки.
Много пъти в много теми съм писал, че триене на грешката не означава решаване на проблем, грешките са само и единствено да те ориентират къде е проблема. И най интересното е когато грешки няма записани в паметта на дадена модул, а колата има реален проблем тогава какво ще направиш с това устройство за 18 лв

Ако беше така представителите на БМВ щяха да ги продават с оригинален софтуер е всеки купувайки си колата си го купува и се оправя сам

- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
Естественно,че като видя ,че има записана грешка и гледам какво значи тя, и съответно се заемам с разрешаването на проблема. А иначе дори и да няма грешки, пък нещо да не ми харесва как звучи или върви, си гледам живите данни и ако не успея да разбера какво става, тогава отивам в сервиз
Колата не е дизел.

9 мнения
• Страница 1 от 1