Помощ за избор на амортисьори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- genuine
- Потребител
-
- Кара: E70 3.5d
Помощ за избор на амортисьори
Здравейте, колеги. Трябва да сменям задните амортисьори, но незнам какви да взема. Колата по принцип е много ниска и мисля, че е със оригинално спортно окачване. Проблемът е, че не съм сигурен. Вин номерът е: WBAAM11060KF11469
Амортисьорите са черни на цвят и пише BMW, ако ви помага с нещо.
В "КОСЕР" ми предлагат 2 варианта на kayaba - спортни и обикновенни. Кои от тях да взема или да се ориентирам към друга марка?
Благодаря предварително за съдейсвието!
В "КОСЕР" ми предлагат 2 варианта на kayaba - спортни и обикновенни. Кои от тях да взема или да се ориентирам към друга марка?
Кефа цена няма!!! 

Re: Помощ за избор на амортисьори
genuine написа:Здравейте, колеги. Трябва да сменям задните амортисьори, но незнам какви да взема. Колата по принцип е много ниска и мисля, че е със оригинално спортно окачване. Проблемът е, че не съм сигурен. Вин номерът е: WBAAM11060KF11469
Kayaba Excel-G - втора година карам и съм изключително доволен. Преди имах пак е46 със Sachs - но не бях доволен.
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Вземи си BILSTEIN B8 24-026987 , аз и Mad_presley си сложихме такива и са супер.
имаш опция 226 Sports Suspension Settings
Което ще рече ,че си със ниско окачване и ти трябват по-къси амортисьори
имаш опция 226 Sports Suspension Settings
Което ще рече ,че си със ниско окачване и ти трябват по-къси амортисьори
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Taricate написа:
Kayaba Excel-G - втора година карам и съм изключително доволен. Преди имах пак е46 със Sachs - но не бях доволен.
Е и какво е по-доброто на Каябата??

Бих се съгласил единствено и само ако имаш някакви специфични изисквания към возията на колата, което не се споделя от голямото мнозинство автолюбители.
И към колегата относно КОСЕР - двама мои приятели прекратиха да купуват от тази фирма, а не са тъпи момчета и имаха отлични отстъпки. Явно е имало защо.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
4 мнения
• Страница 1 от 1