проблем с паленето 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- барабчо
- Потребител
-
- Кара: 318и е36
- Мечтае да кара: м3
проблем с паленето 320д
Здравеите колеги, имам малък проблем с споменатия модел. Колата я имам от година и половина и смея да кажа че работи добре, проблема е там че от известно време започна да пали трудно и най интересното е че го прави в определен температурен диапазон който според мен се увеличава.Не съм я карал никога по диагностики просто нз къде могат да ми погнат без да ме карат да правя работи които не са нужни.Колата пали трудно в средта на синия сектор,исам да подчертая че сутрин при доста ниск. Температура пали отлично но ко само е студено кагото е в средата на синия сектор пали трудно излезне ли от него също пали мн добре.Колата върви и харчи прилично .моля ако някои има идея от какво може да е да сподели.Повечето хора с които съм говорил казват помпа. Ако и вие сте на същото мнение споделете куде могат да го направят къдърно защото съм виждал коли след интервенции по помпата колата работи в пъти по зле.
една тънка бяла линия разделя фантазията от реалноста
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Re: проблем с паленето 320д
Залагам на помпата намираща се до горивния филтър.
Изпратено от моят GT-N7105
Изпратено от моят GT-N7105
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Колега като за начало направи една диагностика, но може така на око да се дават съвети и да се търси някакъв проблем...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Аз залагам на .. боб; Сега ще хвърля ..
Каква ти е колата?! - 320d е с леко различен двигател, преди и след фейслифта ...
Виж, в момента на първа страница има още няколко теми за трудно палене/непалене и е писано много;
Иначе подкачващата помпа - тази по средата на пода под колата (ако си фейслифт ) се хваща лесно - чува се когато работи; Ако на контакт, не се чува звук под колата и не ще да пали .
Каква ти е колата?! - 320d е с леко различен двигател, преди и след фейслифта ...
Виж, в момента на първа страница има още няколко теми за трудно палене/непалене и е писано много;
Иначе подкачващата помпа - тази по средата на пода под колата (ако си фейслифт ) се хваща лесно - чува се когато работи; Ако на контакт, не се чува звук под колата и не ще да пали .
Колеги,имам същия проблем.. Колата пали трудно само когато е в синия сектор,излезне ли от него пали от раз.
Колата е е46 320д 136к.с. Ходих на диагностика и нищо.
Колата е е46 320д 136к.с. Ходих на диагностика и нищо.
5 мнения
• Страница 1 от 1