320Д 136К не запали!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- plastic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kakvoto nabaria
- Мечтае да кара: samolet :P
- Детайли за колата: super traktor 320d
320Д 136К не запали!!!
Здравейте,
знам че банална тема но се спречках със следня проблем.Зимата на големия студ си палеше добре без проблеми вчера паля и отивам на фитнес след час и 30 минути се качвам да тръгвам и не пали въртя и въртя не иска трошката.По време на паленето мигат абс и асц.Оставих я и днес отидах да видя какво става прогвам да паля слаб акумолатор(тои е чисто нов) драпнах я и запали без проблем.Закачих я на диагностика и излизе само ЕРГ и други леки проблеми като крушки тем подобни.Аз много се замислих че е ГНП-то преди 4 годино оправях такъв електроника и тем подобни но тогава светна друга лампа незнам точно за комп ли е.Сега колата пали от раз без проблем утре пак ще я пробвам сутринта дано има акумолатор.
възможноли е от ЕГР да проблема да не запали
Благодаря предварително
знам че банална тема но се спречках със следня проблем.Зимата на големия студ си палеше добре без проблеми вчера паля и отивам на фитнес след час и 30 минути се качвам да тръгвам и не пали въртя и въртя не иска трошката.По време на паленето мигат абс и асц.Оставих я и днес отидах да видя какво става прогвам да паля слаб акумолатор(тои е чисто нов) драпнах я и запали без проблем.Закачих я на диагностика и излизе само ЕРГ и други леки проблеми като крушки тем подобни.Аз много се замислих че е ГНП-то преди 4 годино оправях такъв електроника и тем подобни но тогава светна друга лампа незнам точно за комп ли е.Сега колата пали от раз без проблем утре пак ще я пробвам сутринта дано има акумолатор.
възможноли е от ЕГР да проблема да не запали

Благодаря предварително
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- plastic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kakvoto nabaria
- Мечтае да кара: samolet :P
- Детайли за колата: super traktor 320d
Re: 320Д 136К не запали!!!
zvetiko написа:Колега, проблема не е в EGR.
проблема е че само това излиза на диагностиката

а си ми харесва е46 не искам е90 или друг модел

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: 320Д 136К не запали!!!
plastic написа:zvetiko написа:Колега, проблема не е в EGR.
проблема е че само това излиза на диагностиката![]()
![]()
а си ми харесва е46 не искам е90 или друг модел
Колега, започнете с подкачващата помпа. Намери някой с DIS или ISTA-D да направи качествена диагностика. В програмите има режим за активиране на подкачващата помпа на непрекъснат и на тактов през 2 секунди режим. Така ще се провери дали работи добре подкачващата помпа и релето и. Ще може да се види и дали налягането е необходимото. След като двигателя работи, проверете и работата на ГНП.
4 мнения
• Страница 1 от 1