Проблем с багажника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с багажника
Здравейте колеги!
Колата ми е 320д 2003 година 1995 кубика 150 коня. Два дни поред след като подам на контакт и завъртя да паля ми изгасва таблото и изчезват тоците. На третия ден ми изчезна цялото електричество. Проблема ми е че немога да отворя багажника да проверя акумулатора с ключа не става електрониката не работи. Помагай те благодаря предварително.
Колата ми е 320д 2003 година 1995 кубика 150 коня. Два дни поред след като подам на контакт и завъртя да паля ми изгасва таблото и изчезват тоците. На третия ден ми изчезна цялото електричество. Проблема ми е че немога да отворя багажника да проверя акумулатора с ключа не става електрониката не работи. Помагай те благодаря предварително.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Проблем с багажника
А защо не отвориш шофьорската врата и след това предния капак. Отпред вдясно имаш изводи и можеш да подадеш ток от външен източник
Направих го два пъти с джъмпер и един колега ми даде ток от неговата кола но пак не запали. Светва таблото на контакт и после като завъртя се чува само чат,чат през 1 секунда.
Между другото и шофьорската врата не реагира на опита за отключване или заключване с ключа.
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
колега ако е комби може да свалиш седалките да влезеш в багажника на вратата на багажника като отвориш кухината за инструменти от дясно трябва да има тапичка махаш я и ше видиш едно като жило само че пласмасово за авариино отваряне
- Black-Power
- младши ентусиаст
-
Колегата е казал, че и шофьорската врата не може да отключи вече. Да не е в ключа проблема? Задната врата има ли ключалка? Ако има пробвай я. В другия случай, намерете начин да отворите предния капак и подайте ток от там.
Stop me, if you can 

Открих проблема отворих багажника. Подадоха ток от външен източник натиснах бутона в купето за централно заключване на всички врати,посетен още веднъж и всичко врати включително и багажника се отвориха. Проблема беше че паланката която държи акумулатора да не се клати я нямаше и плюсовата клема се е разместила от се губи целия ток.
Благодаря на всички за отзивчивоста.
Благодаря на всички за отзивчивоста.
7 мнения
• Страница 1 от 1