смяна съединител на бмв 320 д 150к -е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

смяна съединител на бмв 320 д 150к -е46

Мнение от igra4a_bmw » 13 Яну 2016, 14:18

здравейте колеги,налага се да сменям съединител и маховик,някой дали знае някой линк с редът на действие,за повече яснота :help: също така вероятно ще ми трябва маховик,ако някой има здрав да ми пише,а съединителя комплект ще си го взимам нов
благодаря на всички отзовали се ,а и на останалите :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330 d ,204 h.p.
Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.

Re: смяна съединител на бмв 320 д 150к -е46

Мнение от philipz » 13 Яну 2016, 15:41

Kолега , има търсачка форума :yes:

Ето : https://www.youtube.com/watch?v=8qZskpXW9t4

Ще сваляш кутия и кардан и няма да сложиш нов маховик - не мисля ,че си заслужава . Маховика няма какво да се обърка при слагането ,освен да пренавиете някой от болтовете и да го скъсате ( които не са обикновени и са 50-60 лева комплекта). То дори се препоръчва и те да се сменят, че малко ли са се повъртели горките през годините . :D
Съединителя има какво да се обърка там , ама нека някой модератор да каже какво точно ,не съм толкова напред. Карам по спомен от смяната на моя ( гледах цялата процедура просто :D ).

младши ентусиаст
Аватар

Re: смяна съединител на бмв 320 д 150к -е46

Мнение от igra4a_bmw » 15 Яну 2016, 0:24

philipz написа:Kолега , има търсачка форума :yes:

Ето : https://www.youtube.com/watch?v=8qZskpXW9t4

Ще сваляш кутия и кардан и няма да сложиш нов маховик - не мисля ,че си заслужава . Маховика няма какво да се обърка при слагането ,освен да пренавиете някой от болтовете и да го скъсате ( които не са обикновени и са 50-60 лева комплекта). То дори се препоръчва и те да се сменят, че малко ли са се повъртели горките през годините . :D
Съединителя има какво да се обърка там , ама нека някой модератор да каже какво точно ,не съм толкова напред. Карам по спомен от смяната на моя ( гледах цялата процедура просто :D ).

здравейте,маховика е здрав,нов комплект съединител и един ден работа и колата е самолет отново,ако някой има въпроси,да пише ще помогна с квото мога :) поздрави на всички

Назад към E46